Un nou regim cu rezultate spectaculoase. Plusuri si minusuri

Va prezentam azi un nou regim a carui particularitate consta in interdictia asupra… sarii. Stiam ca sarea mareste retentia de apa in organism, stiam ca, de fapt, alimentele din natura contin deja suficienta clorura de natriu incat sa nu mai necesite sarare suplimentara. Regimul este unul hipocaloric, dar hiperproteic. Veti consuma multe proteine, dar trebuie evitat consumul de glucide si lipde.

Iata meniul:

Prima zi: la micul dejun, cafea sau ceai, neindulcite, la pranz, doua oua fierte, spanac dupa pofta inimii (sau a stomacului) si o friptura la gratar, seara, o salata si telina.
A doua zi: la micul dejun, cafea sau ceai cu puti lapte, la pranz, friptura, salata verde, rosii si fructe, seara, o felie de pastrama de pasare.
A treia zi: o felie de paine neagra cu ceai si cafea la micul dejun. La pranz, doua oua fierte, salata verde si rosii. Seara, o felie de pastrama de pasare si salata verde.
A patra zi: la micul dejun, ceai sau cafea, la pranz, morcovi fierti sau copti si o felie de branza, seara fructe si un iaurt natural.
A cincea zi: morcovi rasi si un ceai sau o cafea la micul dejun, la pranz, peste fierte sau la gratar si doua rosii, seara o friptura la gratar si salata verde cat doriti.
A sasea zi: o cafea neagra sau un ceai si o felie de paine neagra. La pranz, o friptura si fructe cate doriti, iar seara, doua oua fierte tari si morcovi fierti sau copti dupa pofta inimii.
A saptea zi: cafea sau ceai si o limonada la micul dejun, friptura la gratar si fructe cate vreti la pranz, iar seara mancati ce va place din meniurile celorlalte zile.

Citeste si:  Noutate in wellness - aerocrioterapia

Atentie: consumul de alcool este strict interzis.
In a doua saptamana, se reia meniul de mai sus.

Avantaje
– Puteti spera la o pierdere de maximum 10 kg in aceste 14 zile. Cu conditia sa nu cedati si sa urmati meniul litera cu litera. Efectul este cu adevarat spectaculos, iar cei care-l promoveaza promit mentinerea greutatii cu conditia sa nu reveniti la excesele alimentare odata incheiat.

Citeste si:  Descopera frumusetea cu nuca de cocos

Dezavantaje
– Efectul yoyo nu trebuie neglijat. Iar repetarea dietei, odata incheiate cele 14 zile, este total contraindicata. Acest tip de regim hiperproteic prezinta riscuri pentru anumite persoane intrucat proteinele animale sunt greu de digerat si pot conduce la probleme de sanatate.

Sfatul nostru: nu urmati aceasta dieta fara sa consultati un medic inainte.

Citeste si:  Temperament, comportament, miscare

2 Comentarii
  1. Ce e asa nou la acest regim? Ati luat dieta daneza si ati modificat cateva mese, facand-o si mai putin calorica, adica si mai periculoasa pentru organism. Voi va ganditi ca cineva poate chiar tine cont de sfaturile voastre si isi da organismul peste cap din cauza voastra?

  2. Noutatea consta in interdictia de a folosi sare.

    Mai putin caloric decat dieta daneza nu cred ca este, in plus am anuntat inca de la bun inceput plusurile si minusurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.