Echilibrare pH

pH-ul se refera la aciditate. Alimente precum carnea, lactatele, painea si cafeaua au tendinta sa creasca nivelul pH-ului din corp. Aceste tipuri de alimente sunt cunoscute de asemenea ca acid. Alimente precum avocado si rosii sunt cunoscute alternativ ca si alcaline. Echilibrarea pH-ului in dieta ajuta la prevenirea problemelor de greutate, artritei, acneei si alergiilor.Mentinerea unui nivelul ideal al pH-ului previne bolile si asigura un corp sanatos.
Echilibrarea pH-ului nu inseamna neaparat ca se indeparteaza complet toate alimentele acide. Consumand prea mult din aceste alimente ii poate permite bacteriei daunatoare sa creasca in organism.
Unul din cele mai benefice alimente alcaline este apa alcalina.
Mentinerea unui corp sanatos nu inseamna neaparat taierea anumitor alimente, ci gasirea alternativelor sanatoase.

Citeste si:  (P) Samponul intregii familii

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.