Frumusete la superlativ

Cand ne gandim la frumusete, majoritatea avem in minte figura Angelinei, cu buzele ei carnoase si privirea expresiva, corpul de invidiat al Adrianei Lima si picioarele lungi si frumoase ale frumoasei Claudia Schifer. Insa cate dintre noi se gandesc la felul in care aratam si la faptul ca fiecare femeie este frumoasa in felul ei? Fiecare femeie are ceva deosebit in ea, atat fizic, cat si in interior, tot ce trebuie sa faci este sa fii tu insuti si sa lasi feminitatea sa iasa din tine.
O femeie frumoasa este o femeie care stie sa se ingrijeasca si cand spun asta nu ma refer sa mearga neaparat la saloane sau sa cheltuiasca o avere pe aspectul ei fizic.
O femeie frumoasa este o femeie naturala, care nu are nevoie de foarte multe produse cosmetice care sa sublinieze acest lucru.
Frumusetea se intretine usor, tot ce trebuie sa faci este sa urmezi pasii ritualului de ingrijire zilnica si sa nu te abati de la nici o regula de intretinere.
Demachiatul este una dintre cele mai importante parti ale acestui ritual peste care nu ai voie sa sari. Inainte de a aplica produse cosmetice pe tenul tau, fii atenta si curata bine tenul de orice impuritate. Acest lucru il poti face folosind ori o crema demachianta, ori o lotiune tonica si cateva discuri demachiante.
Poate nu pare foarte important acest pas, insa in felul acesta iti mentii tenul curat si sanatos, cu alte cuvinte, frumusetea ta e in siguranta.
O femeie frumoasa nu este o femeie care exagereaza cu fondul de ten, pudra, rujul si tusul, ba din contra, o femeie frumoasa este o femeie cat mai naturala, care nu are nevoie de cinci straturi de pudra pentru a arata bine.
Frumusetea unei femei vine si din felul in care se imbraca, felul in care vorbeste, felul in care se exprima si mai ales din impresia pe care o lasa celor din jur.
Gratia si delicatea sunt cateva dintre aspectele care fac o femeie frumoasa in adevaratul sens al cuvantului. A fi frumos inseamna a avea grija de tine, atat fizic, cat si de ceea ce lasi in urma ta, si anume impresiile si lucrurile pe care le faci pentru tine si ceilalti.

Citeste si:  Parfumuri in functie de anotimp si ocazie

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.