Machiajul unei mirese (video)

Ziua nuntii este cea mai importanta zi din viata voastra. Si cu siguranta, nu este ziua in care va doriti sa experimentati lucruri noi sau un nou look. Ceea ce toate miresele au in comun este faptul ca isi doresc sa arate bine, sa fie frumoase. Recomandarea este sa ramaneti cine sunteti, iar machiajul sa reprezinte stilul vostru propriu.
Dupa aplicarea fondului de ten se trece la machierea ochilor. Se aplica o nuanta neutra, ca o umbra cu o perie bogata si miscari circulare. Apoi, se aplica un fard cremos pe pleoapa superioara. Acesta ajuta fardul sa reziste mai bine si confera stralucire ochilor. Evidentiati mai apoi sprancenele folosind un fard pudra sau crema deschis. Acesta da mai multa dimensiune ochilor.
Accentuati genele, atat cele superioare cat si cele inferioare cu creion negru, folosind insa, o perie foarte subtire si foarte aproape de baza genelor.
Apoi, se aplica gene false care umplu golurile ramase. Fixarea acestora se face cu ajutorul rimelului care se aplica din abundenta.
In cele din urma se aplica putin fard de obraz si se contureaza buzele, dupa care urmeaza aplicarea rujului.

Citeste si:  Parfumul vorbeste despre tine

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.