Ruj rosu pentru toate varstele

Se spune ca rujul rosu nu trebuie sa lipseasca din portfardul nici unei femei. Totul e sa stii sa alegi culoarea potrivita.
Pentru varsta de 20 de ani: rosu fraguta
Cine nu stie refrenul trupei Voltaj „Ca la 20 de ani, fara griji si fara bani…?” Ei bine, asa este, la aceasta varsta nu ai de ce sa apelezi la prea mult machiaj, ci din contra, ar trebui sa profiti din plin si sa-ti etalezi tenul proaspat. Rasfata-ti buzele cu glossuri si balsamuri.
Pentru varsta de 30 de ani: rosu coacaza
Esti in floarea tineretii….Incearca sa folosesti o nuanta apropiata de cea a coacazelor rosii, cu o textura satinata, usor irizata. Ideal este ca, inainte de a aplica rujul, sa folosesti un balsam de buze, transparent si cu factor de protectie. La urma urmei, nu uita ca varsta se poate citi si dupa starea buzelor tale.
Pentru varsta de 40 de ani: rosu cireasa
Se zice ca femeile incep sa se simta cu adevarat implinite dupa ce ajung la aceasta varsta. Opteaza pentru o culoare intensa, care sa te scoata din anonimat. Ai nevoie de un ruj puternic hidratant, intr-o culoare intensa si luminoasa.
Pentru varsta de 50 de ani: rosu-portocaliu
Este o varsta frumoasa si probabil ai experimentat cele mai variate nuante de ruj. Rosul cu tenta oranj este foarte la moda in vara aceasta si, in plus, confera un plus de rafinament. Evita texturile irizate sau glossurile, pentru ca scot in evidenta ridurile buzelor.

Citeste si:  Machiaj rapid al ochilor (video)

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.