Accesorii ce spun povesti by Kristina Dragomir

Creatiile designerului Kristina Dragomir ascund povesti din trecut si viitor, nu se multumesc cu statutul de simple accesorii, domina si se impun cu indarjire in fata privitorului.

Inca de la lansarea sa, care a avut loc anul trecut, designerul percepe palaria ca fiind ceva mai mult decat un accesoriu, ii confera puteri magice, acel ingredient alchimic menit să metamorfozeze orice ţinută si sa relateze o poveste despre cel care o poarta.

Renumita pentru viziunea sa avangardista, creatoarea de moda lanseaza in luna noiembrie a acestui an o noua colectie exclusiva de palarii, intitulata Les oiseaux charmants, apartinand unei linii distincte Handmade Custom Hats.

Citeste si:  Modele de rochii de mireasa pentru noul an

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Les oiseaux charmants este o colectie ce reda, pe langa frumusetea penajului, eleganta miscarii si armonia formei, acea simbolistica a pasarii, care fascineaza prin aura sa magica asociata cu zborul, libertatea si dragostea inscrise in infinit. Tema de inspiratie a noii colectii este pictura baroca, accesoriile fiind transpuse intr-o atmosfera boema a unei resedinte nobiliare. Sedinta foto este perceputa ca o compozitie picturala, cu natura moarta in prin plan si cu personajul accesorizat cu piesele respective in plan secund. Realizate intr-un mod atat de veridic, compozitiile ne dau impresia pe moment, la inceputul vizualizarii, ca reprezinta chiar niste tablouri create de un artist plastic. Fiecare scena in parte reprezinta o reflectie asupra celor patru elemente naturale: apa, aer, pamant si foc, sugerate in tablou sub forma unor detalii decorative. Simbolul energiei, focul, este redat prin nuante calde precum: rosu, galben, orange, alaturi de tonalitati suprapuse de burgund si roz antic, cat si prin penajul care imprumuta din forma si cromatica flacarilor. Pamantul este descris printr-o paleta de brunuri si siene naturale, aerul, plutirea, fascinatia cerului liber sunt sugerate prin utilizarea nonculorilor, a unor forme aerodinamice si structuri confectionate din materiale foarte usoare si diafane, iar apa se regaseste in contururile aparent fluide ale palariilor.

Citeste si:  Colectia Maria Lucia Hohan toamna-iarna 2011-2012

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Palariile unicat sau in editii limitate, realizate manual, imbina formele fluide ale penelor de fazan, cocos, emu sau paun cu structuri arhitecturale.

Colectia Les oiseaux charmants, reprezinta un ansamblu de palarii, greu de refuzat de catre acele persoane fascinate de modul cum un accesoriu cu personalitate poate schimba total infatisarea unei anumite tinute.

Citeste si:  Haine de vacanta

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Foto: Dan Samoilă
Modele: Mihaela T./Elan Models; Andreea S./Freestyle Models;
Make up: Elisabeta Făcăianu
Hair style: Stephane Barbe
Vestimentaţie: Cristian Samfira
Scenografie: Kristina Dragomir.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.