Afla cum sa readuci hainele vechi in tendinte

CREATIVE ARTS (www.creativearts.ro) organizeaza sâmbata, 1 septembrie, cu incepere de la ora 12:00, la (Bucuresti, Str. Popa Nan, nr. 7) atelierul „Design-ul Textil iti Reinventeaza Garderoba”.

Evenimentul se adreseaza tuturor celor care vor sa dea o noua hainelor mai noi sau mai vechi si sa le aduca in pas cu noile tendinte din moda anilor 2012-2013.

Toti participantii la atelier vor invata de la trainerii Creative Arts cum sa picteze piese vestimentare: esarfe, jeans, sacouri, tricouri, fuste si orice alt material textil de: genti, pernute, perdele.

Fiecare cursant va avea la dispozitie trusele si materialele necesare : pensule de diferite marimi, vopsea pentru textile in diferite culori, pensule, creioane, metru si alte accesorii utile pentru realizarea sabloanelor pentru desenul final.

Cursantii pot veni cu orice haina pe care vor s-o readuca in tendinte. Desenele si picturile pe haine vor fi create in functie de stilul fiecarei piese vestimentare adusa de participanti si in functie de cât de mult doreste posesorul hainei sa schimbe aspectul acesteia.

Citeste si:  Sandale din satin

Cursantii pot picta cu sau fara sablon, pot fi sau nu talentati la desen, obiectivul acestui curs fiind dezvoltarea creativitatii. Drept urmare sunt asteptati la curs chiar si cei care considera ca talentul la pictura le lipseste a declarat Cristina Mihaela Radulescu, trainer Creative Arts.

Workshop-ul organizat de Creative Arts se va desfasura intr-o atmosfera boema, specifica ceainariei Caffe D’Arthe, astfel ca toti cei prezenti se vor delecta cu ceaiuri, cocktail-uri nonalcoolice si chiar cu bauturi pe baza de ciocolata cu diverse arome.

Vii cu haina ta la pictat sau iti oferim noi o esarfa pe care sa pui amprenta creativitatii tale!

Citeste si:  Romanca Maria Bata se lupta pentru a deveni imaginea mondiala MARTINI

Costul atelierului Design-ul Textil iti Reinventeaza Garderoba este de 30 de lei (daca obiectul vestimentar este adus de participant). Acest cost include toate materialele (pensule, vopseluri) si accesoriile folosite de participanti. Costul participarii la atelierul de design vestimentar este de 40 de lei daca participantul picteaza pe o esarfa pusa la dispozitie de Creative Arts si pe care ulterior o poate lua acasa.

Suplimentar, fiecare cursant poate opta pentru un voucher de 10 lei pentru a degusta din bunatatile ceainariei.

Alte detalii:
• Atelierul se va desfasura la Caffé D`Arthé (Bucuresti, Str. Popa Nan, nr. 7).
• Vârsta recomandata pentru participanti: intre 10 si 80 de ani
• Data limita de inscriere: 1.09.2012, ora 10:00
• Durata cursului: 3-4 ore, in functie de complexitatea designului pe textil, realizat de fiecare participant in parte;
• Inscrierea si obtinerea de alte informatii se pot face, intre orele 10:00 si 20:00, prin e-mail sau telefon/gsm la anca@creativearts.ro; 0721.329.890.

Citeste si:  Parfumurile preferate ale femeilor

Pentru mai multe informatii de presa va rugam contactati: Andreea CAITAS, PR Coordinator, Brigada Media, gsm:+40722.383.034; andreea.caitas@brigada-media.ro

Despre: CREATIVE ARTS (www.creativearts.ro) este un centru de cultivare a creativitatii, creat in scopul descoperirii si dezvoltarii potentialului creativ care se afla in fiecare dintre noi, fie ca suntem copii sau adulti. CREATIVE ARTS realizeaza o gama larga de ateliere, pentru toate vârstele, folosind tehnici mixte pentru promovarea artei sub toate formele ei. Astfel, pasionatii de arte frumoase vor putea studia, sub coordonarea specialistilor, notiuni teoretice si practice de: pictura si mozaic, desen maga, design textil, arta foto si retouching fotografie de moda, ceramica si modelaj, design interior, reciclare creativa, creatie de bijuterii si alte accesorii, muzica, actorie/improvizatie si stand-up comedy,/i>.


Un comentariu
  1. O idee: parte din produsele realizate de cursanti sa fie scoase la vanzare in scop caritabil. Oricum o activitate interesanta pentru „life after work”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.