Bucharest CATWalk by Mihaela Glăvan

Mihaela Glăvan lanseaza o nouă colecţie de accesorii toamnă-iarnă 2008/2009: Bucharest CATWalk.

Miercuri, 16 aprilie 2008, la Arcade-Events, cu sprijinul Virginia Slims UNO, a avut loc lansarea noii colectii a Mihaelei Glavan. Evenimentul s-a bucurat de prezenţa onorifică a invitatului special, Sheikul Sharjahului (Emiratele Arabe Unite), Faisal Alqassemi, care va deschide în Dubai un magazin exclusiv cu pantofii Mihaela Glăvan.
Bucharest Walk… BucureÅŸtiul la pas… femeia descoperă farmecul momentului, se redescoperă pe sine ÅŸi oraÅŸul în care trăieÅŸte. Este mai inspirata. RegăseÅŸte frumuseÅ£ea jocului. Se simte bine cu ea însăşi. ÃŽÅŸi asumă stilul, un stil urban, un stand-out. Este sigură pe ea, fără a resimÅ£i nevoia confirmării celorlalÅ£i. Ea devine parte dintr-un proces de evoluÅ£ie, iar pantoful ei, cel care îi însoÅ£eÅŸte drumul, este ÅŸi cel care spune totul. Haina devine, de aceasta data, „accesoriul”.

Citeste si:  Haine disco

Noul pantof Sepala capată, în viziunea Mihaelei Glăvan, o nouă ţinută. Dinamica formei lui pleacă de la reinterpretarea patinelor şi se reconstruieşte în jurul sistemelor de închidere şi a ideii de matlasare. Intervenţiile pe material creează efecte structurale surprinzătoare. Un plus de farmec şi inedit este adus prin folosirea tricotului şi a plasei.

Citeste si:  Linia “Angels Touch” semnata Kinga Varga

Cromatica este lucrată pe registre, iar modelele sunt atât de elaborate încât pantoful este cheia întregii ţinute. Astfel, importanţa ţinutei creşte acum de sus în jos, explodând cu personalitate în prezenţa uluitoare a unui pantof nu numai comod, ci şi sofisticat, perfect pentru o plimbare specială în ritm urban.

Virginia Slims Superslims UNO, accesoriul perfect pentru femeia modernă, elegantă, care ştie întotdeauna să se facă remarcată fără ostentaţie, a fost alături de cei care au vizionat în premieră noile modele de pantofi marca Sepala.

Citeste si:  9 trucuri care te vor transforma intr-o aparitie chic in vara asta

Organizator: DaBuzz events&events&events
Tehnic: Five’s International
Make-up: Mirela Vescan
Hair-style: Camelia Negrea
Haine: Irina Marinescu
Stilist: Ciprian Sipos
Muzica: Dj Rusu
Partener media: www.fashionandbeauty.ro

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO


Un comentariu
  1. o persoana intr-adevar demna de admirat … mihaela glavan, pentru curajul si perseverenta cu care si-a urmat pasiunea … si pt felul cum ne-o inspira si noua aproape in aceeasi doza. sub forma unei utilitati devenita arta, simbol al esteticului. intr-adevar atunci cand este creat cu spirit pentru frumos, pantoful este cel care spune totul iar tinutele devin simple accesorii, rolurile se inverseaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.