Cand purtam bijuteriile handmade?

Bijuteriile handmade se regasesc, probabil, printre accesoriile fiecarei femei, in zilele noastre. Sunt intotdeauna diferite, sunt colorate, sunt o sursa de inspiratie si, in plus, nu sunt nici pe departe la fel de costisitoare precum niste bijuterii din aur sau din argint. Cu toate acestea, se pleaca gresit de la principiul ca bijuteriile handmade sunt potrivite, in orice circumstante.

Citeste si:  Cum ne alegem incaltamintea potrivita

Cand este inadecvat sa purtam bijuterii handmade?
Contrastul pe care il da o tinuta eleganta si bijuteriile handmade, nu este intotdeauna unul de bun gust. Putem asorta o pereche de cercei sau o bratara colorate si supradimensionele la o rochie din matase, insa este total inadecvat sa aparem la petrecere, seara, intr-o rochie din dantela, de exemplu, si un pandantiv din plastic, eventual si cu forme funny.

Citeste si:  Greseli in imbracaminte

Ca in cazul machiajului de zi si de noapte, bijuteriile trebuie selectate cu mare atentie. La ocaziile festive care cer tinuta nu vom aparea cu bijuterii handmade, daca nu vrem sa picam in ridicol.

Pentru bijuteriile handmade raman insa restul ocaziilor: casual, la birou sau seara, cand iesim cu prietenii sunt tocmai bune pentru a ne valorifica personalitatea si a ne diferentia de restul.

Citeste si:  Poarta turcoaz

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.