Colectia Andreea Tincu & SENSE Resort 2011

Andreea Tincu & SENSE Resort 2011 este o colectie inspirata din arta lui Jean Arp care a fost prezentata pe platforma New Design Area – Amsterdam, 25 – 26 Iulie in cadrul Modefabriek, eveniment adresat exclusiv profesionistilor din moda, alaturi de participanti precum: Calvin Klein, Didier Parakian, Krizia, Vivienne Westood, Lacoste, Miss Sixty, Tom Tailor.

Dupa cum declara si Andreea Tincu, bucuroasa de oportunitatea oferita: „Profesionalismul evenimentului la care voi participa cu noua colectie Resort 2011 este confirmat si de numele participantilor din celelalte sectiuni, printre care Calvin Klein, Didier Parakian, Krizia, Vivienne Westood, Lacoste, Miss Sixty si Tom Tailor.”

Citeste si:  Haine racoroase

Click aici pentru galeria foto.

Andreea Tincu & Sense Resort 2011 propune linii minimaliste, purtabile, in care albul joaca rolul principal. Este o colectie cu taieturi precise, linii austere si geometrice in care detaliile subtile si liniile curate contureaza o silueta rafinata.

Colectia pentru toamna/iarna 2010/2011 „In the Red Gray” a fost inspirata de povestea „Soldatelul de Plumb”, iar acum colectia capsula Resort 2011 este inspirata din arta lui Jean Arp.

Citeste si:  Cum purtam pantalonii de piele: o piesa hot a sezonului

Click aici pentru galeria foto.

Linia Andreea Tincu & Sense va fi disponibila in Romania din luna august doar in ThePlace Bucuresti sau de pe www.andreeatincu.com,www.fashionsense.ro. Colectiile casual Sense semnate tot Andreea Tincu pot fi gasite in reteaua proprie de magazine din galeriile Carrefour, Mall sau Real.

Credite: model Mihaela Rusu ( IMC MODELS) / fotografie ProImage / incaltaminte Il Passo / Make-up & Hair Styling Gioconda Beauty & Wellness

Citeste si:  Oscar de la Renta primavara-vara 2010

Click aici pentru galeria foto.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.