Corina Vladescu toamna-iarna 2009-2010

Pentru sezonul acesta de toamna-iarna, designerul Corina Vladescu creeaza o colectie in care nu este loc de timiditate, in care femeia se simte puternica si increzatoare in propriile forte, o colectie ce in primul rand se impune prin forta in fata privitorului.

foto

Se disting in ansamblul de piese vestimentare umerii proeminenti, care accentueaza ideea de forta si dominare, fiind si una dintre tendintele de baza ale acestui sezon.

Citeste si:  Ghid de buna purtare – sosete chic

foto

Umeri supradimensionati, pantaloni din piele, stramti pe corp, cu taieturi pe ei, imprimeuri wild, fasiile ce descopera spatele, oferind un aer provocator, pana la incaltaminte, atitudinea manechinului si peisajul unde este transpus, creeaza o atmosfera plina de dinamism.

foto

Cromatica este una temperata, intalnim alb, negru, ce nu puteau lipsi dintr-o astfel de tematica, in contrast cu: bej, crem si rozuri prafuite.

Citeste si:  Rochii perfecte pentru rolul de nasa

Daca esti adepta stilului glam rock, daca te caracterizeaza un look mai obraznic, de bad girl, daca esti puternica si constienta de propriile calitati, inseamna ca te regasesti si in stilul propus de Corina Vladescu.

fotofoto

fotofoto

foto

fotofoto

fotofoto

foto


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.