Elie Saab si evian celebreaza puritatea

Bucuresti, 14 noiembrie 2012 – Evian anunta colaborarea cu ELIE SAAB, pentru crearea unei sticle in editie limitata ce omagiaza preocuparea ambelor branduri pentru puritatea designului.
Colaborarea cu ELIE SAAB face parte dintr-un sir de astfel de parteneriate, pe care evian le-a dezvoltat alaturi de branduri internationale de fashion, in ultimii 6 ani.

Anul acesta, cele 2 branduri isi unesc fortele, proiectul lor avand ca tema comuna puritatea. Sticla este decorata cu emblematicul model de dantela ELIE SAAB ce aduce aminte de designul elegant si feminin ce s-a remarcat de-a lungul timpului in colectiile designerului. Dantela delicata de culoare alba a fost aplicata cu o precizie arhitecturala, adaugand rafinament liniilor clare ce definesc silueta sticlei.

Citeste si:  10 modele de rochii de mireasa la moda in 2016

Rezultatul final simbolizeaza mestesugul impecabil si valorile pe care ambele branduri le impartasesc si pentru care sunt renumite.
Sticla ELIE SAAB, editie speciala evian s-a lansat in Romania in doua variante: 75 cl si 33 cl, urmand a fi disponibila in LOFT, incepand cu luna noiembrie a.c.

PURITATE
• ORIGINE
Evian a luat nastere in inima Alpilor francezi, un loc unic, protejat de mii de ani, incojurat de munti si ghetari.
• O LUNGA CALATORIE
O calatorie de peste 15 ani, protejata de roci impermeabile, in timpul careia apa evian isi dobandeste compozitia minerala perfect echilibrata.
• PURITATATE NATURALA
Filtrata natural cu ajutorul nisipurilor glaciare, apa evian® izvoraste in forma pura, asa cum a fost creata de catre natura.

Citeste si:  Bijuterii din metale nepretioase

DESIGN
• ELEGANTA
ELIE SAAB, un designer inzestrat cu talent nativ, s-a diferentiat prin crearea unor piese atemporale si elegante, o adevarata celebrare a siluetei feminie.
• MESTESUGUL
Folosirea celor mai fine materiale si a ornamentelor complexe fac din fiecare creatie o capodopera de o frumusete sublima.
• VIZIUNEA
Dantela delicata ELIE SAAB si silueta rafinata a sticlei evian creeaza o viziune comuna a puritatii.

Citeste si:  Trend report - salopeta de vara

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.