Elie Saab si evian celebreaza puritatea

Bucuresti, 14 noiembrie 2012 – Evian anunta colaborarea cu ELIE SAAB, pentru crearea unei sticle in editie limitata ce omagiaza preocuparea ambelor branduri pentru puritatea designului.
Colaborarea cu ELIE SAAB face parte dintr-un sir de astfel de parteneriate, pe care evian le-a dezvoltat alaturi de branduri internationale de fashion, in ultimii 6 ani.

Anul acesta, cele 2 branduri isi unesc fortele, proiectul lor avand ca tema comuna puritatea. Sticla este decorata cu emblematicul model de dantela ELIE SAAB ce aduce aminte de designul elegant si feminin ce s-a remarcat de-a lungul timpului in colectiile designerului. Dantela delicata de culoare alba a fost aplicata cu o precizie arhitecturala, adaugand rafinament liniilor clare ce definesc silueta sticlei.

Citeste si:  Ghid de buna purtare - schimbarea de sezon

Rezultatul final simbolizeaza mestesugul impecabil si valorile pe care ambele branduri le impartasesc si pentru care sunt renumite.
Sticla ELIE SAAB, editie speciala evian s-a lansat in Romania in doua variante: 75 cl si 33 cl, urmand a fi disponibila in LOFT, incepand cu luna noiembrie a.c.

PURITATE
• ORIGINE
Evian a luat nastere in inima Alpilor francezi, un loc unic, protejat de mii de ani, incojurat de munti si ghetari.
• O LUNGA CALATORIE
O calatorie de peste 15 ani, protejata de roci impermeabile, in timpul careia apa evian isi dobandeste compozitia minerala perfect echilibrata.
• PURITATATE NATURALA
Filtrata natural cu ajutorul nisipurilor glaciare, apa evian® izvoraste in forma pura, asa cum a fost creata de catre natura.

Citeste si:  Accesorii handmade

DESIGN
• ELEGANTA
ELIE SAAB, un designer inzestrat cu talent nativ, s-a diferentiat prin crearea unor piese atemporale si elegante, o adevarata celebrare a siluetei feminie.
• MESTESUGUL
Folosirea celor mai fine materiale si a ornamentelor complexe fac din fiecare creatie o capodopera de o frumusete sublima.
• VIZIUNEA
Dantela delicata ELIE SAAB si silueta rafinata a sticlei evian creeaza o viziune comuna a puritatii.

Citeste si:  Piese cheie in vestimentatie pentru noul sezon

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.