Haina ta de primavara de la Vivo Collection

Haina de primavara este una dintre piesele vestimentare cele mai simple si, totusi, atat de versatila din punctul de vedere al executiei, materialului, tiparului sau al aplicatiilor. Jacheta, ca vestmant care acopera mare parte a corpului si il protejeaza de adversitatile naturii, reprezinta una dintre primele componente remarcate ale unei tinute. Pentru o femeie moderna si dinamica, vor conta mereu criteriile ce tin atat de linie, cat si de confort.

Jacheta tradeaza cate ceva despre stilul personal al celei care o poarta: va fi ambasadoare a personalitatii acesteia. De aceea, este semnificativ pentru industria modei ca jacheta sa fie intr-o continua schimbare, astfel incat fiecare spirit sa isi gaseasca un corespondent intr-un amestec potrivit de culoare si linie abordata.

Citeste si:  Look a la Angelina Jolie

Fondata in anul 1994, Vivo Collection s-a specializat in produse „grele”: paltoane, pardesie si jachete de dama si barbati. Linia abordata este clasic elegant si clasic sport, ce se adreseaza unei categorii largi de cumparatori, inclusiv persoanelor cu masuri exceptionale.

Silueta imaginata pentru acest sezon de catre cei mai mari designeri devine mult mai urbana, insa isi pastreaza linia maiastra aflata intre feminin si masculin. Silueta clepsidra este devansata aici de catre silueta lunga si subtire alcatuita folosind fusta lunga sau pantalonul larg, de inspiratie barbateasca. Odata cu silueta usor retro, intervin diverse piese cheie pentru acest look cum ar fi pardesiul pana la genunchi, cambrat sau, dimpotriva, forma trapez.

Citeste si:  Cele mai noi magazine chic

Un alt element important este costumul de dama din doua piese: fusta creion si sacoul cambrat, care poate avea rever ascutit sau tip tunica. Ambele modele se gasesc printre produsele Vivo Collection si iti vor asigura garderoba office pentru sezonul rece!

vivo

Puteti gasi produsele Vivo Collection din toate magazinele mari din Bucuresti si din majoritatea magazinelor mari din tara: Timisoara, Arad, Cluj, Sibiu, Brasov, Ramnicu-Valcea, Iasi, Braila, Alba-Iulia, Constanta si altele. Magazin propriu de prezentare si desfacere in Bucuresti: Strada Popa Nan nr. 82, sector 3. Incepand cu 5 ianuarie 2009, puteti achizitiona cu 100 RON o serie de produse aflate in lichidare de stoc, pe care le puteti gasi la categoria de Oferte.

Citeste si:  Dumnezeu a creat si talia !

Pentru clientii din provincie, Vivo Collection opereaza si comenzi on-line, pe adresa www.vivo-collection.ro, in care trebuie sa mentionati articolul dorit, culoarea, masura, adresa dumneavoastra si numarul de telefon.

Succes la shopping!


Un comentariu
  1. Vivo collection este un brand de milioane, mult mai bun decat altele care sunt si mult mai scumpe.
    Eu am un palton de aprox. 6 ani si este inca impecabil, de o calitate deosebita, lana si casmir .Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate si modelele foarte frumoase.. Bravo , Vivo collection, nota 10 !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.