Irina Marinescu toamna-iarna 2011/2012

Luni seara, la Class Living, designerul Irina Marinescu si-a prezentat colectia pentru sezonul de toamna-iarna 2011/2012.

Rochiile lungi, umeri supradimensionati, liniile feminine deconstruite, decolteurile ample, toate amplifica si sustin silueta noua. Demersul creativ a vizat eliminarea oricarui surplus, de la cromatica si pana la taieturi, urmarindu-se capturarea unei idei intr-o forma cat de simplist exprimata. Totul cu intentia de a face femeia cat mai usor de inteles.

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

„Prea multe lucruri ne solicita si, dat fiind mecanismul echivoc al solicitarii, prea multe cuvinte se ingramadesc sa le cuprinda, sa le ascunda in labirintul lor inutil si inselator – de aceea poate ca, pe alocuri, am sa spun ce nu trebuia spus; oricum sint convins ca fiecare va medita mai mult asupra surplusurilor lasand la o parte starea in care plutesc, pe dedesubt, ca un inotator subacvatic, de exemplu.
Dar mai exista si vuietul acela si capacitatea fiecaruia de a-l percepe…”

Gellu Naum – Zenobia

Citeste si:  Piercing fals de buze

fotofoto

Conceptul colectiei semnate Irina Marinescu isi gaseste usor esenta in acest citat.

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Bej, maro, negru, taieturi rotunde si asimetrii in colturi, buzunare ascunse si linii drepte. Haine simple puse in valoare prin mici efecte: manusi din piele de reptila, fermoare subtiri aurii exterioare, mici nasturi la maneca unei camasi, buzunare ascunse.

Citeste si:  Linia “Angels Touch” semnata Kinga Varga

fotofoto

Dupa mai multe colectii despre jocuri si elemente ludice, Irina Marinescu aduce pe podium o femeie sofisticata a carei sexualitate, gratie, forta, magie se simt in fiecare piesa, in fiecare detaliu, in fiecare textura aleasa. Ramane insa acel ceva recognoscibil, elementele de aplicatie manula sau imprimata si accesoriile pentru care designerul nu a renuntat la jucarii.

Citeste si:  Dolce&Gabbana primavara-vara 2010

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Foto : Sebi Enache
Make-up : Nick Barna – official make-up artist Maybelline NY
Hair : Florin Noje – Manifest
Music : Bogman


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.