Must have – bijuterii declarative

Declarativ inseamna in primavara lui 2008 nu pretios, nu stralucitor, nu exagerat de mare, nu foarte colorat, ci, atunci cand se poate, toate aceste atribute la un loc. Designerii s-au intrecut in a-si etala conceptia vestimentara prin adaugarea unor piese de exceptie!

Primavara asta vei fi asaltata de colectii de bijuterii si alte podoabe din ce in ce mai feminine si jucause, inspirate din natura: motive florale, simboluri tribale, forme de insecte si animale africane, materiale naturale: lemn, piele reptile, metal, coral, sidef, fildes etc., nuante metalice: cupru, bronz, alama, si altele electrice: roz, verde, oranj, albastru cobalt etc. Nu vei putea rezista tentatiilor!

Citeste si:  Cizmele de cauciuc au stil!

Colierele vor fi primele pe lista ta: pietre mari, montura complet electrizanta, explozii de culoare si stralucire. Aceste adevarate opere de arta, construite cu migala si rabdare, nu au lipsit de la nici o prezentare de moda, fie ele art nouveau, baroc sau de inspiratie arhaica si tribala. Preferatele criticilor sunt in continuare acele bijuterii care fac o declaratie de forta in adevaratul sens al cuvantului, si asta pentru ca mininalismul vestimentatiei trebuie completat prin decadenta podoabelor.

Elementele cheie ale sezonului propun o intoarcere in timp, insa nu la curente vestimentare din trecutul apropiat, ci inapoi in timpul cand bijuteriile erau confectionate mult mai brut, folosind materiale rare si dificile, si incorporand nuantele naturale ale unei regiuni. Influentele sunt nenumarate: Mexic – vezi bijuteriile exceptionale ale Fridei Kahlo, pietre semipretioase in culori pure; Africa – forme rotunde, coliere si bratari late, lemn, piele, metal; Franta din epoca barocului – bijuterii mari cu o forma complexa din pietre pretioase, metale pretioase si diverse accente textile: ciucuri de tapiserie, de exemplu.

Citeste si:  Trei modele de pantofi cu toc in tendinte

Pielea de reptila este la mare cautare in acest sezon si poti fi originala incluzand in colectia ta de bijuterii o bratara din metal si piele de sarpe sau un colier din piele naturala si strasuri.

Ceea ce nu va trebui sa iti lipseasca din cutia cu bijuterii este ceasul de mana, de data aceasta poate mai important chiar decat o poseta status maker . Ceasurile cu alura masculina sau cele impodobite cu diamante si pietre semipretioase vor fi lasate la o parte in favoarea unui model elegant, simplu, usor de adaugat oricarei tinute.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

Citeste si:  Ce putem purta in primavara 2019 pentru a arata senzational?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.