My lovely dress by L’Armoire (VIDEO)

In L’Armoire Concept Store, fiecare rochie are o poveste si fiecare poveste se tese in jurul unei rochii! L’Armoire a fost gazda unei povesti cu rochii si tipare din hartie transparenta … intitulata „My lovely dress”, miercuri 3 decembrie, la ora 19.00. Flu.ro a fost acolo si iti prezinta imagini de la eveniment.

Rochia mult dorita de tine pentru petrecerea acestui sfarsit de an asteapta sa fie descoperita!

Spatiul L’Armoire s-a nascut in decembrie 2007, din dorinta de a da „chip” unei pasiuni comune, de „a invinge” timpul care zboara cand alergi in cautarea lucrurilor care-ti plac, de a petrece acel timp printre lucruri create de oameni care iubesc frumosul.

Citeste si:  Poseta miresei. Un accesoriu pretios si util!

Pentru ca lumea in care ne invartim sa prinda culoare si sa-si recapete atitudinea, pentru ca aerul din incaperile in care se concentreaza eleganta sa devina tot mai dens, L’Armoire s-a gandit la reinterpretarea tinutelor, la accesorizarea originala, la melanjul fericit intre haina si accesoriu, la prezenta necesara a unor creatii ale designerilor romani in vestimentatia cotidiana a fiecarei femei.

Citeste si:  7 Piese must have inspirate din anii '70 pentru vara 2015

L’Armoire este acum un magazin de lux multibrand, un spatiu care respira pentru si prin stil. Aici se regasesc creatii ale celor mai multi dintre designerii romani, nume deja consacrate sau designeri tineri pe care L’Armoire ii promoveaza cu abnegatie: Ana Alexe, Angi Apostol, Arrera, D’or by Roxana Davidescu, Dorin Neagrau, Elena Perseil, Eugenia Enciu, Instinct by Andreea Vicol, Irina Marinescu, Kaloni, KF Studio, Kinga Varga, Kristina Dragomir, Larisa Stan, Lena Criveanu, Ludmila Corlateanu, Marcella, Maria Ciubotaru, Mihaela Tarhuna, Mirela Diaconu, Oana Manolescu, Obsidian by Ioana Pascal, Sepala by Mihaela Glavan, Smiling Shoes, Stephan Pelger, Wilhelmina Arz, Zasha.


3 Comentarii
  1. rochii cu adevarat feminine, care te fac cu adevarat sa te simti si sa fii frumoasa.
    cu astea m-ati cucerit, chiar mi-au placut.
    nu prea am inteles unde sunt acesoriile care asupra carora ati atras atentia in articol printr-o propozitie mai pompoasa. cu exceptia unei suzete sau ce naiba avea una la gat, cateva din fete chiat aveau incaltari frumoase

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.