Noua colectie M12

Pornind de la conceptul deux pieces, colectia M12 toamna-iarna 2011-2012 expune in 20 de mostre o interpretare personalizata a clasicului tailleur, care apare pentru prima data in 1914, ca o reactie la tot ce era incomod si sufocant in vestimentatia din acea perioada.

Intreaga colectie se concentreaza pe fragmentarea siluetei prin linii verticale si orizontale, clar conturate, ce marcheaza deseori talia. Modernismul si autenticitatea este redata de atentia pentru detaliile decorative, ce se regasesc la nivelul buzunarelor, gulerelor, gaicilor, refiletilor, etc.

Citeste si:  Fenomenul "Red shoes"

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Materialul textil este descompus si redus la firul lui initial. Prin aceasta modalitatea se doreste obtinerea unor efecte decorative aparte.

Gandita intr-un mod pragmatic si minimalist, M12 propune cateva piese din colectie ambelor sexe, aparent foarte diferite, dar care gasesc o unitate vestimentara remarcabila.

Directia vestimentara feminina a colectiei toamna-iarna 2011-2012, porneste de la experienta celei masculine din evul mediu care afiseaza noua libertate fizica si psihica lasand la vedere picioarele mobile pe care sunt mulati pana sus ciorapii din tricot, iar cea masculina are o precadere liniara spre cea feminina, de fapt tinutele masculine pot trece usor drept tinute unisex.

Citeste si:  Ceasul un accesoriu necesar

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Despre M12

MunuDoi este un duo: Oana Peperigeanu si Rodica Golban, care au creat un concept in permanentă evolutie, bazat pe o viziune similara, dar în acelasi timp complementara asupa modei.

MUnuDoi oferă clientului lor o neconventionalitate comerciala, produse unicat sau in editie limitata, produse care sunt menite pentru a elibera clientul de clisee conventionale si o monotonie stereotipa.

Citeste si:  Profil de designer - David Sandu

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.