Noua colectie Simona Semen „Asian Moods”

Continuand explorarea spiritualitatii din colectia pret-a-porter Heaven Inside toamna – iarna 2012/2013, Asian Moods este prima colectie resort sub semnatura Simonei Semen.

Prezentata, partial, in cadrul Soirees de la Mode XII din 10 iulie 2012, colectia resort 2012 Asian Moods reprezinta, in fapt, o intoarcere la origini si traditii, valoarea simbolica a hainei in epoci trecute fiind reinterpretata si adaptata functiilor contemporane de estetica si reflectare personala.

Citeste si:  Trendsetteri de succes

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Tipare vechi, de sute de ani, si tehnici de croitorie japoneza traditionala au fost utilizate in crearea unor piese surpinzatoare prin actualitate si versatilitate. Chimonoul este transformat radical prin materiale (voal, tafta), transparente, proportiile surpinzatoare si evidentele accente sport.

Pantalonii hakama simbolizand – prin cele 7 pliuri dispuse inegal in fata si spate – curajul, caritatea, dreptatea, respectul, sinceritatea, loialitatea si onoarea, devin element central al colectiei, fiind transformati in piese neo-etnice comode, purtabile si inedite, in culori calde, de vara: bej auriu, arama stinsa.

Citeste si:  Mica rochie alba – ghid de buna purtare

foto

Fotografiile campaniei de imagine – realizate exclusiv pe film – intregesc intoarcerea la origini si puntea trecutului cu prezentul explorate in colectie.

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Fotograf: Doina Ionescu
Modele: Medeea Pintilie, Adriana Andreicut
Accesorii: BONE by Ioana Liliana Gheorghe
Incaltaminte: STACCATO
Make-up: Dana Angelescu
Art Director: Alin Galatescu
Locatie: Podul Basarab

Citeste si:  Sfaturi pentru alegerea unei rochii de mireasa

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.