Olah Gyarfas este Designerul Anului 2008

Fashionandbeauty.ro anunta Designerul Anului 2008 – Olah Gyarfas – designer pentru labelul avangardist Rozalb de Mura.
Pe parcursul a doua luni, membrii FashionandBeauty.ro au nominalizat 15 designeri pentru premiul „Designerul Anului 2008” si au putut vota designerul preferat, prezentand si motivul pentru care au propus si sustinut designerul respectiv. Olah Gyarfas, designerul Rozalb de Mura, a fost designerul castigator cu 2012 voturi, urmat de Irina Schrotter cu 1856 voturi si Doina Levintza cu 1839 voturi. In continuare, printre preferatii publicului au fost: Lena Criveanu cu 1782 voturi, Irina Marinescu – 1601 voturi si Adrian Oianu cu 1584 voturi. Elena Perseil a adunat 1478 voturi, Kinga Varga – 1353 voturi iar Catalin Botezatu – 1288 voturi. Voturi numeroase au strans si Cristina Nichita, Ludmila Corlateanu, Corina Vladescu, Rita Muresan, Diana Bobar si Ingrid Vlasov.

Citeste si:  Cat mai multa eleganta

Daca la aceasta editie „f&b awards” membrii site-ului au avut posibilitatea de a propune si desemna Designerul Anului 2008, iar intregul concept s-a dezvoltat sub forma unui concurs, a fost ales si un castigator din randul membrilor FashionandBeauty.ro, sustinatori ai Designerului Anului 2009. Aceasta este, fara a avea vreo legatura cu vedeta de televiziune, Mihaela Radulescu.

Conform concursului, castigatoarea va avea ocazia de a-i oferi personal premiul „Designerul Anului 2008” lui Olah Gyarfas pentru Rozalb de Mura si FashionandBeauty.ro ii va oferi o tinuta Rozalb de Mura creata chiar de designerul preferat.

Citeste si:  Indepartare pete de cafea

„Am lansat premiile f&b awards si concursul Designerul Anului 2008 atat pentru a recompensa munca designerilor romani, dar si pentru a afla care sunt preferintele cititorilor fideli ai revistei FashionandBeauty.ro ” declara Ovidiu Buta, Redactorul Sef al site-ului.

Rozalb de Mura

In lumea Rozalb de Mura realitatea si fictiunea se dizolva, dand nastere unui label fashion ce imbina arta cu moda prin colaborari inedite intre creatori de moda, muzicieni si artisti vizuali, printre care s-au numarat: Mikhail Karikis, Tobias Stenberg, Olivia Plender, Constantin Luser, grupul Liste Noire etc.

Citeste si:  Noua colectie Stephan Pelger - En Garde

Creatiile avangardiste ale buticului din Curtea Sticlarilor au surprins publicul, iar aparitiile din revistele internationale: Pool, WE AR, Dazed&Confused, Nylon Korea, Paper Magazine, Maps, Dansk, Dazed Japan au atras tot mai multi multi stilisti romani.

La doi ani de existenta, Rozalb de Mura a atras si atentia vedetelor internationale Patrick Wolf si Roisin Murphy, iar show-urile exceptionale din Londra si Paris s-au adaugat pe lista de reusite a designerului Rozalb de Mura. Participarea la festivalul de moda Pasarela, dar mai ales participarea la London Fashion Week in 2008 au fost motivele pentru care membrii FashionandBeauty.ro l-au desemnat pe Olah Gyarfas drept Designerul Anului 2008.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.