Sandra Chira – „Organic Flow”

Colectia Organic flow, Sandra Chira toamna-iarna 2011-12, vorbeste despre contrastul dintre natura umana interioara si cea exterioara, intr-o paleta pastelata de griuri colorate, accentul principal cazand pe dialogul texturilor si al prelucrarii speciale a materialelor.

Studiez la o facultate de arte si am ales moda in contextul in care vreau sa apropii mai mult moda de arta decat de comercial, de industrie. Si in conditiile acestea, consider ca exista designeri care lucreaza mai mult pe partea de concept, pe partea de poveste a colectiilor si designeri care lucreaza pe pret-a-porter si tin mai mult cont de tendinte. Eu incerc sa ma incadrez in prima categorie, a declarat Sandra.

Citeste si:  Show de moda

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Cam tot ceea ce incerc sa creez e legat de om, de cum suntem noi construiti. Colectia este in mare parte cu linii sinuoase, cu forme rotunde, care vorbesc despre centru, despre interior, despre un demers intotdeaua dinspre exterior catre interior, a adaugat ea.

Sandra Chira propune o sinteza a femeii moderne, latura femeii senzuale care stie sa fie in acelasi timp delicata si sensibila, etalandu-si cu grandoare masculinitatea. Prin croiala, materiale si dinamica tinutelor se urmareste aceeasi linie contradictorie si totodata vitala a existentei celor doua laturi in fiecare dintre noi.

Citeste si:  Atitudinea fashion

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Colectia incita privirea si imaginatia deoarece nu expune direct silueta feminina in toata splendoarea ei, dezvaluind treptat prin liniile fluide doar anumite elemente care duc cu gandul la perfectiunea sexului frumos.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.