Vietato iti interzice sa ramai anonima!

Inceputul noului an aduce cu el noi evenimente la care cu siguranta multe dintre noi vor avea vesnica dilema a tinutei pe care urmeaza sa o poarte. Casa de moda Vietato vine sa va propuna cateva creatii care sa va inspire, creatii ce fac parte din noua colectie.

De asemenea, Casa de moda Vietato va face cunoscut faptul ca de curand a dezvoltat un nou concept, acela de Vietato Boutique, unde puteti gasi diferite produse care, combinate, pot alcatui tinute de club sau prêt-a-porter deosebite.

Citeste si:  TouchedBy Irina Schrotter

Pentru Raluca Schneider, designerul Vietato, creatiile sunt de fapt reflectarea propriilor trairi si principii de viata, crezand cu tarie ca orice femeie indiferent de varsta poate fi eleganta, trendy si glamour, in acelasi timp.

fotofotofotofoto

Materialele rafinate sunt inspirate si aduse de pe toate meleagurile lumii si unicitatea creatiilor fac din tinutele Vietato by Raluca S. punctul de atractie al oricarei intalniri. Tinutele surprinzatoare si sculpturale confera oricarei femei stralucire si rafinament.

Citeste si:  Coafuri sexy pentru parul lung

Pretioasele rochii impodobite cu pietre Swarovski sau broderii lucrate manual, tinutele croite dupa tipare clasice sau indraznete fac parte din creatia Ralucai Schneider si se gasesc in showroom-ul Vietato din Brasov, str. Alexandru cel Bun nr. 20 si pe www.vietato.ro.

fotofotofotofoto

Casa de moda Vietato te invita sa fii indrazneata si feminina. Vietato iti interzice sa ramai anonima!

Citeste si:  Celebritati care au nevoie de un stilist

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.