„IT Girl”, o noua colectie Maria Marinescu

It Girl este numele unei colectii care te va atrage de la prima vedere, purtandu-te in universul unei femei cu gust, cosmopolite, care stapaneste jocul seductiei. Cea mai noua colectie semnata Maria Marinescu se compune din tinute feminine prin excelenta, fuste si rochii, dar si din piese cu tenta smart-casual cum sunt sacourile sau piese extrem de cool ca pantalonii scurti cu croi retro. Piese dominante in cadrul colectiei IT Girl, rochiile au un aer luxos, conferit de materialele fine: matasea, catifeaua, crepul sau dantela.

Citeste si:  From Russia with love !

foto

Fiecare articol al acestei colectii este o piesa in sine, un item statement pentru o femeie care stie cum sa se puna in valoare, cu un stil vestimentar exersat, feminina, dar nu fragila, cu un stil actual in acord perfect cu epoca din care face parte.

foto

Colectia IT Girl nu vorbeste numai despre o tipologie de femeie, ci descrie mai degraba un stil de viata metropolitan, prin definitie. Cultura disco a anilor ’70 este trecuta prin filtrul culturii pop moderne, rezultatul fiind o compilatie de piese vestimentare de efect.

Citeste si:  Cum sa purtam cu stil bijuteriile handmade?

foto

Rochiile scurte din lame sau brocart croite pe silueta, sau accesorizate cu volane si umeri bufanti, rochii sculpturale lungi pana in pamant, toate si fiecare in parte, reprezinta piese care nu trebuie sa lipseasca din dulapul unei femei pasionate de moda.

foto

Mixul de materiale si texturi precum suprapunerea dantelei negre peste matase, cordoanele din catifea sau insertiile din organza, completeaza imaginea unor tinute care te vor propulsa la stadiul de IT Girl in orice imprejurare: fie ca vorbim despre o iesire la cel mai trendy hot spot din oras sau de o aparitie pe covorul rosu de pe riviera franceza.

Citeste si:  Modele de rochii ideale pentru minione

foto


3 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.