Cele mai bine imbracate in 2009

Iata alegerile celor de la revista People pentru cele mai bine imbracate femei din anul 2009. Acestia au intocmit urmatorul Top 10:
– Kate Winslet – Best Red Carpet
Kate nu numai ca a impresionat majoritatea criticilor de film cu aptitudinile sale actoricesti, dar a reusit sa impresioneze si lumea modei prin expunerea eleganta a curbelor sale. A reusit sa atinga acest lucru impreuna cu stilistul ei Freddie Leiba care i-a creat un look clasic si sofisticat.
– Vanessa Hudgens – Best Boho Style
Vanessa combina ultimele trenduri cu stilul hippie chic al anilor ;60 si este inca convingatoare din punct de vedere am modei. Isi alege in intregime accesoriile boho, in special pantofii.
– Reese Witherspoon – Best Short Dress
” Avem o Reese pe care nu am mai vazut-o” a spus Mark Townsend, hairstilist-ul transformarii lui Reese in 2009. Alegerea ei de a purta variate mini-rochite pentru diferite evenimente a fost uimitoare.
– Cameron Diaz – Best Jeans
Cameron a fost denumita ” ultima fata denim” de catre Rachel Zoe. Ea opteaza pentru blugi oriunde s-ar duce – in oras, pe aeroport sau in club si stie exact ca o face bine.
– Michelle Obama – Best Accessible Glamour
Prima Doamna a Statelor Unite a fost indelung laudata pentru abilitatea ei de a arata glamourous indiferent unde se duce si ce poarta. Iubeste Michael Kors si Narciso Rodriguez, dar nu se supara sa poarte Gap si J.Crew.
– Freida Pinto – Best Use of Color
Culori vibrante sunt marca ei. ” Arata uimitor in roz, albastru si galben” spune stilistul ei George Kotsiopoulos.
– Taylor Swift – Best Sparkle
” Orice straluceste ma hipnotizeaza” spune Taylor care adopta orice este sclipitor pe scena si pe covorul rosu.
– Nicole Richie – Best Maternity
” Ultimul lucru pe care o femeie gravida il vrea este sa se simta ca si cand poarta haine de insarcinata” spune Nicole. Cu siguranta ea stie cum sa arate radiant si in perioada sarcinii.
– Beyonce – Best Street Chic
” Chiar si cand se dezbraca, isi accesorizeaza cu elemente care ii fac outfit-ul incredibil sau isi poarta parul intr-un stil glamorous” spune hairstilistul eu Kim Kimble.
– Kim Kardashian – Best Bikinis
Chiar daca preferam fetele cu ceva haine pe ele, trebuie sa recunoastem ca Kim este de departe castigatoarea acestei categorii.

Citeste si:  Incaltamintea sezonului de vara 2013 (II)

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.