Fii sexy intr-un mod frantuzesc

Femeile frantuzoaice s-a spus intotdeauna ca ar fi speciale fata de restul. Nu se ingrasa, sunt frumoase si stilate si pun mana pe cei mai buni barbati.
Au fost supranumite zeitele modei, style icons si bombe sexy.
In primul rand, femeile sunt intotdeauna chic pentru ca ele nu poarta hainele pentru exercitii decat pentru exercitii. Nu se duc la supermarket intr-un tricou si pantaloni de trening. Asa ca, odata ce ai terminat de facut exercitiile iti faci un dus si te intorci la look-ul feminin, pe tocuri. Daca vrei sa fii la fel de sexy ca femeile frantuzoaice atunci fa ceea ce fac si ele si nu vei fi niciodata prinsa cu garda jos.
In al doilea rand, cand vine vorba de lenjerie nu este nimeni in lume care sa poarte lenjerie mai sexy decat frantuzoaicele. Studiile arata ca ele cheltuiesc aproximativ 20% pe lenjerie din bugetul pe imbracaminte. Ele sunt de parere ca a fii sexy este un lucru mental si purtand haine sexy pe dedesubt poate sa iti dea incredere. Machiajul este de asemenea un punct important, si pentru ele prea mult machiaj este vulgar. Aceasta fiind regula lor generala.
Sa fii clasica si politicoasa poate sa iti sporeasca feminitatea si sa te faca mai gratioasa. Daca nu vorbesti prea tare si daca eviti conversatiile despre religie, politica si bani la cina te vei apropia si mai mult de standardul frantuzoaicelor. Aceste trucuri simple te pot ajuta sa fii mai sexi si sa ii lasi si pe ceilalti sa vada asta.

Citeste si:  Must-have primavara - vara 2010

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.