Haine in nuante neutre

Atunci cand te gandesti la trendurile sezonului primavara-vara 2010, unul dintre cele mai mari si mai populare lucruri de pe covorul rosu, au fost si sunt in continuare nuantele nude si neutre. Asa ca e timpul sa aruncam si noi o privire asupra celor mai interesante si captivante tinute in culori neutre, pe masura ce acest trend se pare ca va domina intreg sezonul si intreaga vara.
Nude si neutru inseamna diferite nuante de culori, dar vei vre ade asemenea sa ii acorzi putina atentie si noilor stiluri din acest sezon, asa cum a facut si bine-cunoscuta Jennifer Aniston la premierea din New York a filmului ” The Bounty Hunter” . Aceasta a imbracat o rochie care ii dezvelea un umar, creatia apartinandu-i Donnei Karan si facand parte din colectia primavara-vara 2010 . Tinuta i-a venit foarte bine lui Jen, si a dovedit inca o data ca stilul simplu poate sa fie foarte eficient si de foarte bun augur.
Materialele vaporoase in culori neutre sunt iarasi alte aspecte „castigatoare” ale acestui trend. Acest trend este atat de feminin, incat nu mai trebuie sa mentionam faptul ca este perfect pentru sezonul primavara-vara. Este indicat sa porti de asemenea accesorii in culori neutre. Pastreaza-ti accesoriile viu colorate pentru mai tarziu sau pur si simplu pentru alte tinute. Asa e cel mai bine, pentru a nu-ti strica tinuta.

Citeste si:  Motive pentru care ne place de Jenni Kanye

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.