Haine second hand

Hainele second hand sunt haine care au mai fos deja purtate. Distribuirea hainelor second hand este un proces in care cineva poarta si spala un anumit obiect si apoi o da pentru ca si alta persoana sa o poata purta.
Distribuirea de haine second hand a avut loc inainte de anii 1960 cand familiile si prietenii isi faceau cadouri haine purtate. Dar evolutia hainelor second hand a inceput la sfarsitul anilor 1960 cu dezvoltarea magazinelor second hand. Din anii 1960, hainele second hand au crescut in popularitate si acum sunt disponibile in magazine si chiar si pe internet.
Importanta hainelor second hand este ca hainele care nu mai sunt purtate sunt ” reciclate” si transferate unei persoane care le poate purta.
Hainele second hand ajuta oamenii sa economiseasca bani si in acelasi timp ajuta la imbunatatirea mediului.
Beneficiile cumpararii si purtarii hainelor second hand este ca ajuta persoana respectiva sa economiseasca bani. De multe ori exista oameni care nu isi por permite haine sau haine de firma, dar sunt capabili sa isi cumpere haine second hand. Hainele stilului vintage sunt de asemenea un trend foarte popular printre oamenii care isi achizitioneaza haine second hand.
Multi oameni ai conceptii gresite in ceea ce priveste hainele second hand. Ei considera ca ele sunt murdare, ceea ce nu este adevarat. Magazinele second hand nu sunt numai pentru oameni saraci, multi oameni de clasa mijlocie aleg sa isi cumpere haine de acolo. Magazinele second hand au devenit cunoscute in multe zone ale lumii.

Citeste si:  Avanpremiera primaverii 2008

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.