Poarta cristale in functie de zodia ta

Acvamarinul, talismanul norocos al Scorpionului, este si piatra aducatoare de noroc a celor din Berbec, Gemeni, Rac, Leu, Balanta, Varsator, Pesti. Ajuta la intelegerea situatiilor complicate, la recunoasterea adevarului, la impacarea cuplurilor separate. Trebuie purtat in perioade de mari suferinte
Cuartul roz sau Piatra iubirii pure, favorizeaza pe cele din Berbec, Taur, Gemeni, Fecioara, Balanta si sustine pentru toate orice tip de dragoste, prietenie si fericire. Aduce echilibru, liniste, toleranta si iertare. Balsam pentru suflete indurerate, atrage oameni buni in jur si protejeaza indragostitii.
Piatra sangelui este recomandata in special celor din Berbec, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Pesti , dar amplifica pentru toate, dragostea, prietenia si relatiile. Ajuta la gasirea raspunsului, atrage prosperitatea si castigul material.
Piatra Lunii este piatra tuturor femeilor si simbolul norocului si al emotiilor, piatra iubirii si sperantei, piatra dorintelor implinite, piatra sacra care protejeaza noile inceputuri, schimbarile in viata, calatoriile, casnicia, copiii, destinul, cresterea, somnul. Ea o fereste pe puratoare sa cheltuie prea mult si ii poarta noroc la nastere.

Citeste si:  Colectia de bijuterii si accesorii fantezie Meli Melo

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.