Se poarta atitudinea

Moda a fost si va fi intotdeauna condusa de tendinte si atitudine. Atitudinea este cel mai tare accesoriu pe care o persoana il poate adauga unei tinute.
Poti sa te imbraci cu cele mai scumpe haine de firma, poti sa porti cele mai inalte tocuri din lume si sa mergi la cele mai mari prezentari de moda. Daca nu ai atitudinea potrivita, totul este egal cu zero.
Daca ai observat, in prezentarile de moda, designerii le atentioneaza pe fete sa aibe grija cum merg, sa stea drepte, sa zambeasca, sa priveasca in aparatul foto, cu alte cuvinte sa aiba atitudine.
De asemenea, felul in care prezinta hainele tin si ele de atitudine. Atitudinea fashion, atitudinea inocenta sau cea de strada, au si ele o mare influenta asupra defilarilor de moda.
Femei-moderne s-a gandit la aceste lucruri si a pregatit pentru cele mai stilate cititoare cateva sfaturi despre atitudinea corecta si hainele potrivite:
1.Cand porti haine elegante, business fii intotdeauna sigura pe tine si pe deciziile tale. Faptul ca esti imbracata elegant, ca porti tocuri, trebuie sa te ajute foarte mult. Tocurile iti dau acea forta impunatoare, care te ajuta sa-ti expui punctul de vedere si sa te simti cu adevarat la “inaltime”. Hainele business iti asigura acea postura importanta, de om care trebuie sa ia decizii si sa hotarasca ce este cel mai bine de facut. Prin urmare, atitudinea de om serios si puternic este necesara pentru a pune in evidenta hainele pe care le porti.
2.Cand porti rochite si tinute girlie, mai de domnisoara, atitudinea trebuie sa fie pe masura. Atitudinea si look-ul merg mana in mana la acest stil. Renunta la machiajul strident si la orice lucru vulgar. Atitudinea inocenta, pura, trebuie sa puna stapanire pe tine si pe caracterul tau.
3.Cand porti haine de strada, trebuie sa adopti o atitudine pe masura. Si cand spuna asta, nu ma refer la atitudinea aceea de om pus pe scandal, ci pe atitudinea de om relaxat, obisnuit cu ceea ce se intampla in jurul lui, atitudinea accea care binedispune si pe altii si care nu lasa sa se vada nimic rau in comportament sau in decizii. Be free!

Citeste si:  Marchesa: suprematia luxului

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.