150 de manageri de top din domeniul farmaceutic, prezenti la PharmaBusiness Congress

Please select a featured image for your post

Editia din acest an a PharmaBusiness Congress, desfasurata in zilele de 10-11 noiembrie, urmareste sa ilustreze schimbarile din industria locala si globala, precum si sa propuna directii de dezvoltare pentru urmatorii zece ani. Evenimentul reuneste mese rotunde, workshop-uri, analize si discutii.

„Business-ul in pharma este in continua schimbare si este o permanenta provocare pentru expertii din industrie. Criza locala poate genera in egala masura amenintari si oportunitati, ceea ce face cu atat mai dificil rolul oricarei echipe de management. Austeritatea devine principalul subiect i pharma. Ce e de facut si cum pot managerii din industrie sa pastreze o atitudine pozitiva si sa creeze un viitor pentru companiile lor?”, afirma Carmen Catrina, reprezentant Expand Health, organizator al evenimentului.

Citeste si:  Saptamana Europeana a Mobilitatii: 16-22 septembrie

A doua zi a evenimentului va fi marcata de doua workshop-uri interactive. Unul dintre ele are ca subiect cele mai noi practici de marketing, in conditiile in care vechile metode nu mai pot fi aplicate intr-o piata in continua schimbare si din ce in ce mai strict reglementata, in timp ce, al doilea isi propune sa aduca in discutie modul in care trebuie conduse echipele de vanzari in conditii de criza, luand in considerare regulile de promovare, bugetele reduse si reglementarile stricte ale pietei.

Citeste si:  Unguentele cu steroizi dau rezultate bune in tratarea eczemelor

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.