3DEEP®, tehnologia inteligenta pentru remodelarea volumetrica a pielii

O noua inovatie in industria estetica este acum disponibila si in Romania la clinica Dr. Nedelcu Ioan – EndyMed PRO®. Tehnologia folosita de Endymed, 3DEEP®, merge mai departe de clasica radiofrecventa si mizeaza pe remodelarea volumetrica atat faciala, cat si corporala, cu efecte remarcabile fata de orice laser folosit pana acum. Pentru prima data in istorie colagenul se poate forma fara durere, risc de arsura sau hiperpigmentare. Eficient din primul minut!

Aparatul EndyMed PRO® aduce rezultate deosebite in tradarea unor leziuni multiple ale tenului, ridurilor, cicatricilor, semnelor acneice, imbunatateste textura pielii si porii dilatati. De asemenea functioneaza in eliminarea celulitei sau pentru tonifierea pielii din zona abdomenului, feselor, bratelor sau a genuchilor, oriunde pielea este lasata si subtiata.

Daca pana acum nu cunosteam decat 3 tipuri de radiofrecventa (unipolara sau monopolara, bipolara si tripolara), tehnologia 3DEEP® implica interactiunea dintre mai multe tipuri de unde de radiofrecventa care dau nastere unor campurile electrice multiple care se resping reciproc si ajung sa penetreze mult mai profund straturile pielii. Datorita profunzimii, laserul trece pe sub bariera receptorilor de durere, ocolindu-i, ceea ce inseamna ca se eilimina necesitatea de racire a epidermei, iar tratamentul este complet nedureros.

Citeste si:  Copiii si cititul

Mai mult decat atat, tot datorita profunzimii adanci, riscul de afectiuni postinflamatorii de hiperpigmentare dispare, spre deosebire de celelalte tipuri de radiofrecventa unde aparitia unor pete inchise la culoare este frecventa. In plus, deoarece tehnologia 3DEEP® nu este pe baza de lumina, ci asemanatoare curentului electric, aparatul este pretabil pentru orice tip de piele, indiferent de culoare. Cu alte cuvinte, rezultatul este extrem de rapid si intens.

„3DEEP® este o tehnologie sofisticata, ce ma incanta cel mai mult dintre echipamentele pentru remodelarea colagenului recent achizitionate de clinica noastra. Si-a dovedit cu adevarat eficacitatea la pacienti cu diverse nevoi legate de remodelarea faciala si corporala a colagenului. Ingeniozitatea tehnologiei 3DEEP®, pe care o gasesc remarcabila, ne este un instrument deosebit de util in tratatarea pacientilor cu riduri, laxitate tegumentara in diferite zone sau celulita”, a explicat Prof. Dr. Ioan Nedelcu.

Citeste si:  Cum sa nu ajungem la spital de sarbatori

„EndyMed Pro este un instrument remarcabil, folosit in procedeele de remodelare a corpului si tratare a tenului. Acest tip de tratament garanteaza lipsa durerii si a efectelor secundare. S-a remarcat o imbunatatire a aspectului ridurilor superficiale cat si profunde la peste 90% dintre pacientii care au folosit acest tip de laser. De asemenea, in urma unui studiu legat de durata de videcare a cicatricilor provocate de acneea atrofica, s-a constatat c? tehnologia 3DEEP a fost mult mai eficenta decat oricare alte metode de radiofrecventa”, a explicat Andreea Iftimie, medic estetician si manager al companiei See.Try.Buy, distribuitor Endy Med.

Printre alte avantaje si beneficii ale aparatului EndyMed Pro se numara: tratamentul personalizat, singuranta sporita cu un minim de disconfort si lipsa efectelor secundare. Folosirea acestui tip de aparat nu necesita perioada de recuperare, efectul fiind imediat si de lunga durata. Aparatul dispune de o gama larga de masuratori de siguranta ale energiei livrate, in functie de tipul si grosimea pielii fiecarui pacient. Setarile aparatului, realizate dupa indelungate cercetari medicale, furnizeaza energia optima in functie de tratamentul dorit si zona corpului supusa acestui tratament.

Citeste si:  "Ziua Miscarii" se sarbatoreste pe Bld. Aviatorilor!

Protocolul de utilizare este de 4 sedinte la interval de o saptamana, urmand ca apoi sedintele sa se repete de doua ori la interval de doua saptamani, dupa care se face o pauza. Exista un efect imediat, deoarece colagenul se remodeleaza prin caldura, dar rezultatele finale se observa la finalul tuturor sedintele. Acest lucru se intampla deorece efectul caldurii intense remodeleaza colagenul si transmite un semnal celulelor de a produce si mai mult, proces ce se deruleaza in timp. Astfel pielea intinereste (colagenul din pielea mai in varsta este mancat de radicalii liberi de oxigen), dar si inlocuieste substanta lipsa din cicatrici de acnee sau vergeturi.

Pretul unei sedinte este cuprins intre 100-300 euro pentru zonele faciale si intre 200-600 euro pentru zonele corporale: abdomen, fese etc.

Sursa: Centru Medical Prof. Dr. Nedelcu Ioan


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.