Algocalmin*, desemnat pentru a sasea oara consecutiv analgezicul in care romanii au cea mai mare incredere

Please select a featured image for your post

Pentru al saselea an consecutiv, brandul Algocalmin* a fost votat de romani drept cel mai de incredere analgezic, in cadrul studiului Trusted Brand 2011. Ajuns anul acesta la cea de-a 11-a editie, studiul Trusted Brand s-a desfasurat in 16 tari europene, avand ca principal obiectiv desemnarea acelor branduri in care utilizatorii din Europa au cea mai mare incredere. In Romania, lider la categoria analgezice este Algocalmin*, care a obtinut peste 30% dintre voturile romanilor participanti la studiu, cu un avans de peste 50% fata de urmatorul clasat.

Citeste si:  Copiii obezi vor avea probleme cu inima la maturitate

„Suntem foarte mandri de rezultatele obtinute de Algocalmin*, care a reusit sa-si reconfirme valoarea an de an si avem incredere ca va ramane brandul de analgezic preferat al romanilor”, a declarat Simona Cocos, Director General Zentiva, parte a grupului sanofi-aventis.

Incepand cu 1 aprilie 2011, Algocalmin* a trecut de la statutul de medicament OTC (eliberat fara prescriptie medicala) la cel de medicament eliberat doar pe baza de prescriptie medicala.

Citeste si:  Cele mai bune terenuri pentru alergat: suprafetele naturale, pe care te simti bine!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.