Ar-Medica – un eveniment despre si pentru sanatate

Please select a featured image for your post

Expo Arad International organizeaza in perioada 1 – 3 noiembrie 2012 targul international de medicina „AR-MEDICA”. Evenimentul se afla la a XIX-a editie si va reuni producatori, importatori si distribuitori din tara si din strainatate, care vor expune o gama variata de produse si servicii dedicate medicinei generale, stomatologiei si farmaciei.

Ar-Medica este cel mai apreciat targ de medicina din Romania si, in acelasi timp, cel mai complex, nu doar prin varietatea produselor si serviciilor oferite de expozanti, ci si prin prisma conferintelor specializate organizate in colaborare cu Ordinul Asistentilor Medicali si Moaselor din Romania, Colegiul Farmacistilor, Colegiul Medicilor si Colegiul Medicilor Dentisti, in urma carora cadrele medicale obtin credite de E.M.C si E.F.C.

Citeste si:  Poliartrita reumatoida (poliartrita cronica evolutiva)

Editia de anul acesta va oferi posibilitatea participantilor, expozantilor si vizitatorilor de a cunoaste ultimele noutati in domeniul medical, de a achizitiona produse si servicii de ultima generatie si de a-si dezvolta cunostintele profesionale.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.