Bucurestenii au alergat pentru sanatatea lor si a naturii la CROSUL PADURII!

Please select a featured image for your post

Asociatia Bucharest Running Club si ViitorPlus au organizat in data de 30 mai, a doua editie a Crosului Padurii in Parcul Herastrau. Crosul reprezinta primul antrenament oficial de pregatire a Maratonului Bucurestiului – organizat de Asociatia Bucharest Running Club, in data de 17 octombrie 2010. Organizat in preajma Zilei Internationale a Mediului, Crosul Padurii este un eveniment ce are ca scop promovarea sportului in natura, cresterea constientizarii cu privire la problemele padurilor din Romania si strangerea de fonduri pentru aceasta cauza.

Citeste si:  Osteoporoza, o boala care nu doare

Este al II-lea an consecutiv in care Maratonul se asociaza cu o cauza de mediu prin parteneriatul cu ViitorPlus si programul „Adopta un copac”. La antrenamentul public au participat 111 de alergatori.
Castigatorii crosului au fost:

la categoria seniori barbati : Ionut Enache-locul I, Ion Bocancea-locul II, Stefan Oprina-locul III, iar la categoria seniori categoria femei: Irina Constantinescu-locul 1, Iuliana Postica-locul 2, Oana Maria Matei-locul 3.
la categoria veterani barbati: Vlad Victor-locul 1, Costel Zidaru-locul 2, Valeriu Bobocescu-locul 3, iar la categoria veterani femei: Ogawa Schiroko-locul 1, Ioana Nica-locul 2, Lucica Radu-locul 3.
La categoria copii baieti: Catalin Darman-locul 1, Robert Veliant-locul 2, Alexandru Grama-locul 3, iar la categoria copii fete: Erika Andreea Vlad-locul 1, Elena Popescu-locul 2, Cristina Munteanu-locul 3.

Citeste si:  Carrie Underwood se mentine in forma notand tot ceea ce mananca si calculand caloriile

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.