Ceaiul de anghinare, minunea naturala la indemana tuturor

Daca o sa aveti curiozitatea sa trageti cu coada ochiului la vreun studiu facut in ultimii zece ani, o sa remarcati un fapt: popoarele consumatoare inraite de ceaiuri au un procent mult mai scazut de persoane cu afectiuni cardiace, tipuri de cancer, diabet, afectiuni ale rinichilor sau ale fierii. In Romania, de exemplu, sunt cunoscute, conform sondajelor, la nivel teoretic, beneficiile si proprietatile curative, pe care ceaiurile le au asupra organismul. Practic insa, romanii nu sunt mari consumatori de ceaiuri.

Citeste si:  Un spray ii poate face pe barbati mai deschisi spre manifestarea emotiilor

Dar sa restrangem putin taramul ceaiurilor, si sa ne referim strict la cel de anghinare. Trebuie mentionat de la bun inceput ca ceaiul de anghinare are o aroma placuta si contine o cantitate importanta de vitamine si de minerale. Anghinarea, ca leguma, contine carbohidrati, proteine si o multime de antioxidanti. Insa, calitatea ei speciala, ramane aceea a cinarinei, care este un tip de potasiu rar intalnit, cu numeroase beneficii asupra organismului uman.

Cu proprietati importante atat antibacteriene, cat si antiinflamatorii, ceaiul de anghinare intareste sistemul imunitar si trateaza infectii ale rinichilor si ale ficatului. De asemenea, ceaiul de anghinare ajuta la prevenirea unui numar record de tipuri de cancer.

Citeste si:  Ca sa slabeasca, Jessica Simpson mananca doar sub atenta supraveghere a antrenorului!

Alte afectiuni care pot fi tratate cu ajutorul ceaiului de anghinare sunt: hepatita, pentru ca elimina colesterolul si toxinele, fiind un sprijin pentru ficat, stabilizeaza nivelul zaharului din sange, deci, neindulcit ajuta oamenii predispusi la diabet, trateaza indigestiile, facilitand secretia de sucuri digestive, trateaza constipatia, balonarea sau arsurile stomacale. Ceaiul de anghinare poate ajuta si in prevenirea afectiunilor cardiovasculare precum arteroscleroza, prin efectul sau de reducere a colesterolului.

Citeste si:  Noi oportunitati de informare privind celulele stem

Pe langa toate aceste afectiuni pe care ceaiul de anghinare le poate trata, ramane si partea estetica in ajutorul careia sare. Astfel ca, daca doriti sa aveti un ten mai luminos si o piele sanatoasa, ceaiul de anghinare vine sa rezolve problema. Nu trebuie decat sa beti un litru de ceai zilnic, si o sa observati cum intr-o luna, doua, viata voastra se va schimba in bine.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.