Cel de-al patrulea spital privat al Grupului Medicover, deschis la Bucuresti

Please select a featured image for your post

Medicover, grupul european dedicat sanatatii, a inaugurat luni, 12 martie 2012, cel mai apropiat spital la standarde europene din Bucuresti.

Deschis operational pe 26 ianuarie 2012, Spitalul Medicover:

a oferit, intr-o luna de activitate, servicii medicale unui numar de 1,500 pacienti
a realizat 100 de internari, cele mai solicitate fiind cele de chirurgie, maternitate si pediatrie
a realizat 6 nasteri – la doar o zi de la deschiderea operationala a Spitalului Medicover a avut loc prima nastere, o fetita, pentru ca o luna mai tarziu medicii Medicover sa ajute la aducerea pe lume a primilor gemeni ai spitalului, o fetita si un baietel

“Spitalul Medicover este singurul spital complet integrat vertical din Romania, acesta oferind servicii medicale complexe, pentru intreaga familie, prin metode avansate de diagnostic si tratament, cu echipamente de ultima generatie si peste 100 de medici specialisti din reteaua Medicover si colaboratori externi” a explicat Dr. Bogdan Pana, Director Executiv, Spital si Clinici Medicover.

Citeste si:  Ce nu trebuie sa ii lipseasca unui nou-nascut

Cu o capacitate de 122 paturi, extins pe o suprafata de peste 7000 m2 , desfasurata pe 7 niveluri in intregime functionale si integrate operational, Spitalul Medicover pune la dispozitia pacientilor:

Departament Chirurgie (Chirurgie Ginecologica, Chirurgie Generala, Chirurgie Ortopedica, Chirurgie Vasculara, Chirurgie ORL, Chirurgie Urologica)
Bloc operator cu 3 sali de operatii
2 sali de nastere
Salon pre/post operator
Unitate Terapie Intensiva Nou-Nascuti
Unitate Terapie Intensiva
Spitalizare de zi si spitalizare continua pentru adulti si pediatrie
Departament Imagistica
Maternitate
Departament Pediatrie
Ambulator cu 25 cabinete medicale
Sali pentru investigatii paraclinice

Citeste si:  Probleme cu respiratia

„Spitalul Medicover este un proiect finalizat in aproximativ 2 ani, in urma unei investitii totale de 20 milioane euro in constructie si echipamente. In doar o luna de activitate am avut venituri de 100.000 euro. In acest context estimam ca la finalul anului 2012 sa inregistram un venit de 4 milioane euro”, a declarat Catalina Balan, Director General Medicover Romania.

„Spitalul Medicover pune la dispozitia pacientilor o echipa medicala de renume, formata din peste 100 de medici, angajati permanenti si colaboratori. Am realizat deja in prima luna de functionare interventii chirurgicale complexe, Spitalul Medicover fiind dotat cu echipamente medicale de ultima generatie”, a declarat Conf. Univ. Dr. Petre Bratila, Director Medical al Spitalului Medicover si seful departamentului de Obstetrica-Ginecologie.

Citeste si:  Ai grija de inima ta

Conducerea celorlalte departamente este asigurata de: Conf. Dr. Ionel Campeanu – Chirurgie Generala, Prof. Dr. Vladimir Ene – Radiologie si Imagistica Medicala, Prof. Dr. Mihai Nicolescu – Ortopedie, Dr. Gheorghe Chiriac-Babei – Coordonator Stiintific, Dr. Mariana Marica – Anestezie si Terapie Intensiva, Dr. Mirela Radu – Neonatologie, Dr. Mihaela Oros – Pediatrie, Dr. Carmen Margan – Medicina Interna, Dr. Florin Mihai – Primiri Urgente si Triaj.

Spitalul Medicover vine pe piata din Romania dupa o poveste de succes inregistrata in Varsovia – Spitalul Medicover, deschis aici in anul 2009, este cel mai mare spital privat din Polonia, cu o experienta de peste 4.000 de proceduri anuale in diverse arii terapeutice.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.