Curs „Urgemed 3 – Ghidurile de diagnostic si tratament: intre medicul de familie si spital”

Please select a featured image for your post

Asociatia Medicilor de Familie Bucuresti organizeaza cursul „Urgemed 3 – Ghidurile de diagnostic si tratament: intre medicul de familie si spital”, in perioada 16 – 17 iunie 2011 la Hotel Marriott in Bucuresti. Coordonatorii stiintifici ai acestui curs sunt Prof. Dr. Dragos Vinereanu si Dr. Rodica Tanasescu, iar conferentiarii invitati sunt specialisti experti in domeniile discutate si medici formatori in medicina familiei. Structura conferintei include noile ghiduri si protocoale ale Ministerului Sanatatii.

Citeste si:  Gustarea de la birou: deliciu sau pericol pentru sanatate?

Conferinta pentru medicii de familie este realizata sub inaltul patronaj al Ministerului Sanatatii in colaborare cu Asociatia Medicilor de Familie – Bucuresti, sub auspiciile Societatii Nationale de Medicina Familiei/ Medicina Generala si ale Academiei de Stiinte Medicale.

Grupe de ghiduri si protocoale abordate: *Cardiologie, *Neurologie, *Boli infectioase, *Diabet, *Urologie, *Pneumologie, *Gastroenterologie, *ORL.

Citeste si:  Vaccinarea gripala

Taxa de participare este de 120 ron, pentru membri SNMF, si de 180 ron, pentru non-membri SNMF, cursul fiind creditat EMC.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.