GSK Romania doneaza medicamente sinistratilor

Please select a featured image for your post

Grupul farmaceutic GlaxoSmithKline (GSK) Romania a raspuns apelului Ministerului Sanatatii de a-i ajuta pe oamenii prinsi in nameti si a donat aproape 6.000 de cutii de medicamente sinistratilor din judetele afectate de ninsori si frig. Aceasta actiune vine ca o incercare a grupului farmaceutic de a contribui la diminuarea efectelor devastatoare ale vremii, ce au dus la blocarea a zeci de mii de oameni sub zapezi.

Citeste si:  Leacuri naturale pentru diabetici

In aceasta campanie, GSK Pharma a donat antibiotice si tratamente impotriva afectiunilor respiratorii, iar GSK Consumer Healthcare a donat medicamente impotriva racelii si gripei, pentru a veni in intampinarea nevoilor oamenilor care se confrunta cu ninsorile abundente si cu frigul.

„Apelul lansat de Ministerul Sanatatii a venit ca o completare a actiunilor noastre sociale de la nivel local si ne-am mobilizat pentru a trimite medicamentele in zonele afectate. GSK este in Romania de peste 20 de ani, timp in care ne-am implicat puternic in activitati de sustinere a celor mai grave cauze, pentru ca ceea ce ne dorim este ca prin tot ceea ce facem sa contribuim la cresterea sperantei de viata a romanilor – din pacate, este cea mai scazuta din Uniunea Europeana”, a declarat Pascal Prigent, Director General al GSK Romania.

Citeste si:  Oboseala oculara, usor de combatut

Donatia de medicamente a GSK a fost transportata gratuit de catre Europharm Distributie, o alta companie membra a grupului GSK in Romania, catre Directiile de Sanatate Publica din judetele Vrancea, Braila si Buzau – care le vor distribui unitatilor sanitare in functie de necesitati.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.