In ciuda prognozelor, cel mai mic copil din lume a supravietuit

Please select a featured image for your post

Medicii din Jaipur au resusit sa salveze viata celui mai mic copil din lume, care la nastere, pe 21 iulie 2009, cantarea doar 682 grame, ajungand la 447 imediat dupa nastere, din cauza unei infectii pulmonare.

„Copilul a stat la incubator aproape 38 de zile. In ciuda faptul ca s-a confruntat cu atat de multe probleme, precum lipsa nutritiei adecvate, copilul este sanatos neurologic, iar acum primeste lapte matern”, a declarat Dr. Dhananjay Mangal de la spitalul Babylon din Jaipur.

Citeste si:  Testul Papanicolau - obligatoriu pentru siguranta ta

Dupa 26 de saptamani de sarcina, Deepika Chaturvedi, mama baietelului, a dat nastere la gemeni, insa medicii nu l-au putut salva pe fratele celui mai usor copil din lume.

„Este dificil sa vorbim despre ceea ce simtim. Cel mai bun lucru care ni s-a intamplat a fost ca a supravietuit, chiar daca noi ne pierdusem orice speranta. Doctorii ne-au spus ca sansele sa supravietuiasca sunt extrem de mici, insa au facut tot ce le-a stat in putinta, fapt pentru care le suntem recunoscatori”, declara Deepika Chaturvedi. Copilul va purta numele de Suryansh.

Citeste si:  2.000 de ecografii gratuite suplimentate in campania contra cancerului la san

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.