Interventii chirurgicale gratuite, la Isis Medical Center din Constanta

Please select a featured image for your post

Pentru ca accesul in clinicile private este limitat in tara noastra din motive financiare, Isis Medical Center anunta ca vine in intampinarea femeilor diagnosticate cu afectiuni ginecolgice. Incepand din luna februarie 2011, in prima maternitate privata din Constanta, echipa de medici condusa de dr. Mohamed Zaher este pregatita sa asigure inteventii chirurgicale gratuite pacientelor asigurate medical.

Citeste si:  Dieta Americana nu este sanatoasa pentru copii

Femeile trebuie sa se programeze telefonic pentru un consult de specialitate. Daca exista indicatia de operatie, medicii ginecologi vor recomanda investigatii premergatoare interventiei cirurgicale, costurile acestora fiind suportate integral de clinica.

Interventii chirurgicale din sfera ginecologica: histerectomie, ovarectomie, extirparea chistului ovarian / fibromului uterin, tratamentul incontinentei urinare, prolapsul genital si toate afectiunile colului uterin.

Citeste si:  Combinatia de alcool si bauturi energizante, mai periculoasa decat alcoolul consumat simplu

Costul unei interventii chirurgicale in maternitatea Isis este de aproximativ 1000 de euro, bani pe care clinica ii suporta integral, pacienta platind doar internarea.

Costul unei zile de internare este de 300 lei. Pacientele vor fi supravegheate permanent de un cadru medical si vor primi o alimentatie personalizata, stabilita de un medic nutritionist. Costul include si medicatia pe intreaga durata de spitalizare.

Citeste si:  UNIVERSUL SANATATII, expozitie de produse apicole si produse naturale

Pacientele vor trebui sa se prezinte la medic cu dosarul de investigatii si analize efectuate anterior, adeverinta de salariat sau talonul de pensie, precum si dovada platii asigurarii de sanatate.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.