Jazz&Tango pentru plantarea Padurii Copiilor!

Please select a featured image for your post

Luni, 5 decembrie 2011, asociatia ViitorPlus invita iubitorii de muzica buna si dans sa participe la evenimentul „Forest Jazz&Tango”, un concert caritabil pentru strangerea de fonduri necesare plantarii Padurii Copiilor.

„Forest Jazz&Tango” va avea loc luni, 5 decembrie, in Spice Club din Bucuresti, incepand cu ora 19:00 si isi doreste sa sustina cauza „Padurea Copiilor” prin strangerea de fonduri. Invitatii speciali ai evenimentului sunt Luiza Zan (voce) si Edi Jak Neumann (saxofon, sampler), Irina Sarbu si Alex Man, Jezebel si Puiu Pascu (claviaturi), Tudor Anghelescu.

Citeste si:  Sfaturi practice: Ce trebuie sa stim cand decidem sa apelam la tratament oftalmologic chirurgical?

Pe langa acordurile de jazz si tango, participantii vor asista la demonstratii de tango argentinian si vor putea chiar invata cum sa danseze tango de la Scoala de dezvoltare culturala Magisteria. Organizatorii au mai pregatit o tombola cu premii speciale, plus un silent auction cu obiecte hand-made.

Intrarea la concert se face pe baza unei donatii de 20 de lei pentru proiectul „Padurea Copiilor”. Biletele pot fi achizitionate online pe site-ul www.viitorplus.ro/doneaza, de la sediul asociatiei ViitorPlus (Str. Sperantei 27, ap.1, sector 2) sau in seara evenimentului. ViitorPlus incurajeaza contributia donatorilor si sponsorilor pentru atingerea obiectivului de 30.000 de puieti prin donatii online pe www.viitorplus.ro/doneaza.

Citeste si:  Familia pacientelor cu cancer de san, risc sporit de imbolnavire

„Padurea Copiilor” este un nou proiect ViitorPlus, dezvoltat sub umbrela programului „Adopta un copac!”, cu scopul de a planta si ingriji cate un puiet pentru fiecare nou-nascut din Romania. Pentru inceput se doreste plantarea a 30.000 de puieti, cate unul pentru fiecare nou-nascut din Bucuresti. Pana acum, au fost stranse fonduri pentru plantarea primilor 7.500 de puieti. Mai multe informatii despre proiect pot fi gasite pe www.viitorplus.ro/padureacopiilor.

Citeste si:  Fizioterapia si curentii Trabert

Evenimentul este organizat de ViitorPlus-asociatia pentru dezvoltare durabila, partener principal fiind Spice Club. Alti parteneri ai evenimentului: Scoala de dezvoltare culturala Magisteria, Scolile „Lucian si Monica” si „Casa de tango”.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.