Lactacyd Femina: o noua gama de produse destinate igienei intime feminine

Igiena intima este una dintre preocuparile oricarei femei, dar in acelasi timp, un subiect delicat. Atat timp cat lucrurile sunt sub control, totul este bine. Insa multe lucruri pot afecta echilibrul zonei intime: menstruatia, antibioticele, contraceptivele sau simpla folosire a unor sapunuri sau geluri de dus obisnuite.

GlaxoSmithKline Consumer Healthcare aude o solutie pentru mai mult confort in viata oricarei femei: gama de produse Lactacyd (emulsie, spuma si servetele umede). Toate produsele contin acid lactic, o substanta care estein mod natural produsa de corpul femeii si care mentine nivelul pH-ului local la un nivel normal si pastreaza echilibrul biologic al zonei intime.

Citeste si:  Exercitiile aerobice ne pot scapa de insomnii

Lactacyd Femina Emulsie contine acid lactic, similar cu cel continut de flora vaginala, care mentine pH-ul local la un nivel normal si ajuta la mentinerea mecanismului natural de aparare a zonei intime. Produsul se utilizeaza zilnic, pentru igiena zonei intime in locul sapunului sau al gelului de dus. Nu contine sapun si are o consistenta cremoasa si parfum delicat. Pretul recomandat pentru acest produs este de 15 ron.

Citeste si:  De ce refuza copiii mancarea?

Lactacyd Femina Mousse [in foto] Are aceleasi calitati ca si emulsia zilnica, insa textura usoara si spumoasa fac ca igiena intima sa fie mai delicata ca oricand. Contine acid lactic si are pH 5,2. Pretul recomandat pentru acest produs este de 19 ron.

Lactacyd Femina Plus+ este o emulsie fara sapun, special creata pentru ingrijirea si igiena zonei intime, in situatiile in care echilibrul natural vaginal este alterat. Se recomanda utilizarea sa in timpul menstruatiei, sarcinii, menopauzei sau in oricare alte situatii cand pot aparea iritatii. Pretul recomandat pentru acest produs este de 19 ron.

Citeste si:  Suc de aloe vera, milkshake cu vitamine si ceai de plante: reteta pentru a incepe ziua in forma

Lactacyd Femina Servetele sunt impregnate cu o solutie delicata de acid lactic si nu contin sapun sau alcool. Sunt recomandate atat in timpul menstruatiei, cat si la menopauza, in perioada anterioara pubertatii, in timpul sarcinii si dupa nastere. Folosirea lor este recomandata si dupa activitati sportive intense, sauna sau contact sexual. Pretul recomandat pentru acest produs este de 10 ron.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.