Laptele de capra, remediu pentru picioare obosite si dureri musculare

Binefacerile laptelui de capra erau bine cunoscute de Cleopatra care il folosea pentru mentinerea renumitei sale frumuseti. Mai tarziu, acest „lichid miraculos” a fost redescoperit de Hipocrate care l-a descris in lucrarile sale medicale ca pe o esenta vindecatoare.

Mentiuni despre tratamentele de infrumusetare cu zer din lapte de capra exista inca din secolul al VI-lea. Cercetarile din timpurile moderne au aratat ca ingredientii activi din laptele de capra sunt identici cu cei din stratul protector al epidermei umane. De asemenea, laptele de capra are un continut ridicat de vitamine (A, B1, B2, C si D) si este bogat in minerale (calciu, sodiu, magneziu).

Citeste si:  Ce vitamine luam pentru a combate caderea parului?

Solutia cu lapte de capra, de la STYX Naturcosmetic

Crema de masaj cu unt din lapte de capra Styx Naturcosmetic are la baza untul din lapte de capra, cunoscut din vechime ca „remediul casei”.

Datorita ingredientilor ce provin din diferite ierburi medicinale, produsul isi dovedeste eficienta in mod deosebit prin masaj, in probleme degenerative ale articulatiilor. Aduce alinare picioarelor obosite si inlatura durerile musculare dupa activitati sportive.

Citeste si:  Durerea sanilor

Lubrifiant perfect pentru masaj are un rol de sprijin pentru reumatism, dureri articulare, dureri musculare.

Material realizat de specialistii STYX Naturcosmetic – www.styx.ro & www.shop.styx.ro.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.