Liquid Smile, cel mai nou produs in domeniul albirii dentare

Please select a featured image for your post

Cum ar fi daca in timp ce dormi dintii tai s-ar albi? Liquid Smile singurul si cel mai nou stilou profesional destinat albirii dintilor te ajuta sa ai un zambet de milioane in doar 2 saptamani. Liquid Smile a fost prezentat in premiera in cadrul workshopului de reabilitare complexa si periorala cu acid hialuronic sustinut de Prof. Dr. Marcel Wainwright, la care au participat doctori esteticieni din toata tara.

Exista cauze diferite ale colorarii dintilor: inaintarea in varsta, consumul de substante care pateaza, traume, fluorizarea excesiva sau degenerarea nervilor, tocmai de aceea un zambet alb stralucitor te diferentiaza de ceilalti. Acum insa, albirea dintilor nu a fost niciodata mai simpla si lipsita de durere.

Citeste si:  Atacurile de panica provoaca aparitia unor maladii cardiace

Creat de catre unul dintre dentistii Brite Smile si testat de profesionisti, Liquid Smile a fost conceput pentru a obtine un zambet alb de durata in confortul propriei case. Efectul rapid de albire datorat continutului de 12% de peroxid de hidrogen (H2O2) ofera rezultate imediate si albire de durata ce nu implica durerea.

„Liquid Smile reprezinta cea mai noua inovatie in materie de albire a dintilor, este usor de aplicat, cu efect rapid inca de la prima folosire si se poate achizitiona la costuri minime. Designul si modalitatea de aplicare a acestui produs au fost concepute special pentru a obtine un zambet perfect, care poate minim un an”, a declarat Andreea Iftimie, medic estetician si manager al companiei See.Try.Buy, distribuitor Liquid Smile.

Citeste si:  Numarul fumatorilor a crescut in randul femeilor si al adolescentilor

Cum se aplica Liquid Smile?

Seara, dupa ce dintii tai au fost periati corespunzator si uscati cu un servetel, aplica o cantitate mica pe fiecare dintre incisivi. Pastreaza un zambet larg pentru 30 de secunde, pentru a permite gelului sa se usuce, apoi relaxeaza-ti gura si esti gata de somn.

„Nu este necesar sa clatesti, insa daca aceasta senzatie apare este indicat sa se astepte cel putin 15 minute de la aplicare, dupa ce substantele active si-au incheiat actiunea. Majoritatea celor care au folosit Liquid Smile au inceput sa vada rezultate imediate sau dupa cateva aplicari”, a adaugat Andreea Iftimie.

Citeste si:  Alimentatia previne cancerul

Pentru rezultatele cele mai bune, durata unui astfel de tratament poate ajunge pana la 15-16 aplicari, in functie de gradul initial de colorare al dintiilor sau poti grabi procesul prin 3-4 aplicari pe zi timp de 4 zile. Pretul unui flacon, echivalentul a 15-16 aplicari, este de 690 ron. Produsul este distribuit in Romania de catre compania See.Try.Buy.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.