O noua clinica se deschide in zona de nord a Bucurestiului

Please select a featured image for your post

FamilyClinic, cea mai noua clinica din zona de nord a Bucurestiului, isi deschide oficial portile, sub sloganul „FamilyClinic – Because we care!”.

Lansata ca raspuns la necesitatea resimtita in nordul Bucurestiului, in ceea ce priveste oferta de servicii medicale, FamilyClinic este localizata pe cea mai cunoscuta artera din Pipera – Erou Iancu Nicolae. FamilyClinic ofera servicii medicale integrate pentru intreaga familie, venind cu o abordare moderna a serviciilor private de sanatate din Romania. Punand accentul pe serviciile de pediatrie, FamilyClinic se adreseaza intregii familii cu servicii care includ atat preventia, cat si tratarea afectiunilor, intr-un mediu cald, confortabil si orientat catre nevoile familiei.

Citeste si:  Smirna si musetelul calmeaza durerea de dinti

FamilyClinic a luat nastere in urma analizei atente a capacitatii existente de a oferi servicii medicale in zona rezidentiala de nord. Reprezinta rezultatul punerii in practica a viziunii celor trei fondatori, Andrew Prelea, Dan Popescu si Daniela Taropa, despre modul in care trebuie abordate serviciile private de sanatate.

Planul initial de investitie se ridica la aproximativ un milion de euro, infuzie de capital care se realizeaza in doua etape pana la sfarsitul anului 2011. Prima etapa a fost finalizata si se refera la investitii in vederea atingerii scopurilor initiale: amenajarea si dotarea clinicii cu echipamente medicale, integrarea in acest proiect de personal medical calificat, definirea serviciilor, crearea unui sistem eficient de realizare a actului medical. A doua etapa planificata pana la finele anului consta in investitii suplimentare in echipamente, cat si in extinderea serviciilor oferite, in mod particular, prin dezvoltarea unui centru intern de imagistica.

Citeste si:  Apneea obstructiva de somn poate provoca defecte structurale ale creierului

Clinica are o suprafata de peste 650 mp, este desfasurata pe doua niveluri, ofera servicii medicale pentru mai mult de douazeci de specialitati, dispune de 11 angajati permanent si peste 50 de medici colaboratori, care acopera o intreaga gama de servicii medicale de specialitate, tuturor celor care apeleaza la serviciile clinicii.

Pentru primul an de activitate, oficialii companiei estimeaza un numar de 10.000 pacienti.

Citeste si:  Obiceiul de a fuma in masina, periculos pentru copii

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.