Un control bun al glicemiei ajuta diabeticii sa evite aparitia complicatiilor

Atunci cand o persoana are diabet, este foarte important sa invete sa aiba grija de sine si sa isi controleze glicemia. Mentinerea valorilor glicemiei in limite cat mai aproape de normal, reprezinta cea mai buna modalitate de a evita aparitia complicatiilor diabetului. Persoanele cu diabet prezinta riscul de a dezvolta complicatii cum ar fi afectiuni ale ochilor, inimii, picioarelor, rinichilor si nu numai.

Vestea buna este ca exista solutii pentru a avea un stil de viata sanatos. Sta in puterea fiecaruia sa-si ingrijeasca sanatatea. Informarea, vizita la medic si un control bun al glicemiei ajuta persoanele cu diabet sa evite aparitia complicatiilor. Cu cat controlul glicemiei este mai bun, cu atat mai lente sunt debutul si progresia complicatiilor.

Citeste si:  Tristetile copiilor nostri

„Testarea structurata are un impact deosebit asupra rezultatelor medicale in tratamentul diabetului. Multe persoane nu stiu ca ar putea avea diabet si din aceasta cauza nu primesc tratament corespunzator. In acest caz este doar o chestiune de timp pana cand apar primele complicatii. Un control bun al glicemiei poate minimiza sau chiar inlatura aproape toate complicatiile diabetului”, a declarat Guido Mitchell, Director Diabetes Care, Roche Romania Diagnostics Division.

Citeste si:  Trateaza depresia cu ajutorul exercitiilor fizice regulate!

Roche Romania Diagnostics Division continua campania „Fa PASul corect: Controleaza DIABETUL”, lansand „Trusa de profil glicemic”, o noua solutie Accu-Chek care ii ajuta pe pacientii cu diabet sa descopere un nou stil de viata.

„Principala preocupare a diviziei Diabetes Care a Roche a fost intotdeauna aceea de a oferi persoanelor cu diabet posibilitatea de a-si controla diabetul, pe cat posibil independent”, a declarat Guido Mitchell, Director Diabetes Care, Roche Romania Diagnostics Division.

Cu „Trusa de profil glicemic” controlul diabetului este comod, eficient si real, iar testarea structurata ajuta in luarea celor mai bune decizii. „Trusa de profil glicemic” va fi disponibila in farmacii incepand cu 1 Octombrie 2011.

Citeste si:  12 beneficii ale laptelui pentru copii si adolescenti

Continutul trusei a fost astfel gandit incat sa ofere utilizatorului tot ceea ce este necesar realizarii profilului glicemic: Teste de glicemie Accu-Chek Active, Grafic de profil glicemic Accu-Chek 360 ° View, Brosura Accu-Chek 360 ° View, Creion & ascutitoare, Video cu instructiuni pentru utilizarea optima a trusei.

Sursa: Roche Romania Diagnostics Division


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.