„Ziua Miscarii” se sarbatoreste pe Bld. Aviatorilor!

Please select a featured image for your post

Duminica, 4 octombrie 2009, incepand cu ora 11:00, Bld. Aviatorilor (intrarea Pescarus) se va transforma intr-un imens teren de sport, cu prilejul evenimentului „Ziua Miscarii”.

Pentru a incuraja miscarea si un stil de viata sanatos vor fi pregatite pentru bucuresteni 14 zone special amenajate pentru diferite activitati precum: volei, badminton, fotbal, dans, ping-pong. Participantii la eveniment vor avea ocazia sa afle mai multe despre ce inseamna un stil de viata sanatos de la nutritionistii si sportivii prezenti la eveniment, printre care se vor numara Gabi Szabo, Elisabeta Lipa si Georgeta Andrunache.

Citeste si:  Disciplinare adolescenti

Toti sustinatorii vor primi cate o diploma de participare la prima zi dedicata miscarii si vor avea ocazia sa participe la o tombola in care vor fi oferite obiecte care sa-i ajute sa faca sport intr-o maniera cat mai placuta.

„Ziua Miscarii” este o actiune ce face parte din „Programul pentru un stil de viata sanatos” initiat de companii membre IAA (International Advertising Association) alaturi de CNA (Consiliul National al Audiovizualului).

Citeste si:  Familia de provenienta - fundament educational si emotional al viitorului adult

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.