Ce ar trebui sa faci cand esti insarcinata

Ce ar trebui sa mananci sau sa faci in timpul sarcinii, cum reusesti sa rezolvi anumite probleme care iti apar in drum. Am devenit intelepti in ceea ce priveste perioada de sarcina. Totusi noi nu am reusit sa facem ceva care este direct legat de mama si copil. Dar cum niciodata nu e prea tarziu, vom trata acest subiect astazi gandindu-ne ca fiecare femeie va fi interesanta de acest subiect.
Te-ai intrebat vreodata daca lucrurile pe care le gandeste o femeie atunci cand afla ca este insarcinata este influientata de relatia pe care a avut-o cu parinti cand era mica. Poate da, poate nu. Ceea ce este sigur este faptul ca un studiu recent efectuat de o echipa de experti la Universitatea Haifa a scos la iveala faptul ca, femeile cu experiente emotionale in timpul copilariei si relatia cu parintii ii va fi foarte usor sa se adapteze la noul statut de mamica. Pe de alta parte femeile care nu au fost la fel de norocoase in ceea ce priveste relatia cu familia in timpul copilariei, vor intampina multe probleme in timpul acestei tranzitii.
Prin urmare, rezultatele cercetarii au scos la iveala de asemenea faptul ca femeile care erau determinate sa isi atinga telurile anterioare in viata si sa aiba un viitor stralucit atat in viata personala cat si in cea profesionala vad perioada sarcinii cu ochi mai optimisti. Prin urmare viitoarele mame care au avut probleme de siguranta, responsabilitate si incredere de sine erau mai degraba speriate de viitorul rol de parinte.
Echipa de experti a conchis: ” Rezultatele cercetarilor arata ca exista o foarte mare importanta in evaluarea gandurilor, perceptiilor si sentimentelor despre identitatea parentala in timpul sarcinii. O asemenea evaluare le va usura indentificarea femeilor care sunt preocupate de dificultatile pe care le presupune rolul de parinte. „

Citeste si:  Ajuta-ti organismul cand este supus la stres si consuma nuci

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.