Cum sa indepartam capusa fara a apela la medic

E vara, petrecem foarte mult timp in aer liber, in parcuri, pe nisip, pe plaja, pe iarba sau in preajma animalelor, asa ca unoeri este inevitabil sa nu fim muscati de vreo insecta. Mare atentie insa despre ce insecta este vorba si cum arata si mergi de urgenta la medic daca umflatura este mare si dureroasa.

Mai nou, muscatura de capusa a devenit un adevarat pericol si trebuie sa fim foarte atenti cum ne ingrijim si cum indepartam capul capusei care ramane in piele fara a-l rupe si a provoca raspandirea acelei substante toxice in organismul nostru.

Citeste si:  Un virus ar putea fi vinovat de sindromul de oboseala cronica

O metoda simpla si sigura de a indeparta capusa este cu ajutorul unui bat de chibrit.
Se pare ca aceasta insecta este atrasa de mirosul si aroma fosforului umed si o face sa paraseaca corpul nostru fara a lasa urme sau substante periculoase care pot declansa boala Lyme sau Borrelioza.
Pentru a indeparta capusa, umezeste capul unui bat de chibrit si descrie cercuri cu el in jurul locului unde este infipta capusa. In cateva secunde capusa isi va scoate capul si se va urca pe batul de chibrit pentru a savora aroma mult iubita,de fosfor.

Citeste si:  Vinul - benefic pentru sanatate

Se pare ca aceasta metoda chiar a dat roade si nici nu trebuie sa ne facem griji ca prin apucarea capusei se va rupe capul acesteia si va ramane sub piele, eliminand acea saliva care se injecteaza in corpul nostru, provocand declansarea diverselor reactii si boli.

Daca nu ai curaj sa incerci aceasta metoda de urgenta si de efect, te sfatuim sa mergi cat mai repede la cel mai apropiat spital pentru a primi ingrijirea corespunzatoare, inclusiv pentru extragerea capusei, cu ajutorul unei pensete medicinale. Se pare ca aceasta metoda, care presupune rotirea capului capusei, fara a aplica presiune asupra ei, ne fereste de raspandirea substantei din saliva capusei in corp.

Citeste si:  Dieta in culori

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.