Muraturile consumate in exces accentueaza celulita

Please select a featured image for your post

Nu abuzati de garnitura de muraturi cu care serviti friptura, pentru a nu va pune in pericol aspectul fizic chiar de sarbatori. Nutritionistii atentioneaza ca persoanele care mananca foarte multe gogonele, castraveti murati, gogosari sau conopida risca sa-si accentueze celulita. La fel pot pati si iubitorii de morcovi sau castraveti murati. „Alimentele sarate, in special muraturile facute in saramura, au foarte multa sare, iar aceasta retine apa in tesuturi. De aceea, acest tip de alimente trebuie consumat cu moderatie mai ales de femei si, in special, de cele care au pielea in stadiul de «coaja de portocala»”, subliniaza prof. univ. dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.Printre alimentele care contin o sursa insemnata de sare se numara mezelurile, branzeturile, chipsurile, mustarul.
Nu abuzati de garnitura de muraturi cu care serviti friptura, pentru a nu va pune in pericol aspectul fizic chiar de sarbatori. Nutritionistii atentioneaza ca persoanele care mananca foarte multe gogonele, castraveti murati, gogosari sau conopida risca sa-si accentueze celulita. La fel pot pati si iubitorii de morcovi sau castraveti murati. „Alimentele sarate, in special muraturile facute in saramura, au foarte multa sare, iar aceasta retine apa in tesuturi. De aceea, acest tip de alimente trebuie consumat cu moderatie mai ales de femei si, in special, de cele care au pielea in stadiul de «coaja de portocala»”, subliniaza prof. univ. dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.Printre alimentele care contin o sursa insemnata de sare se numara mezelurile, branzeturile, chipsurile, mustarul.

Citeste si:  Gabi Szabo: "Spune DA miscarii zilnice!"

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.