Plimbarea copilului

Copiii sunt innebuniti dupa plimbarile in parc, dar si dupa plimbarile cu masina. In legatura cu acestea din urma este important sa stii cum sa ii oferi siguranta celui mic. In primul rand este important ca inainte sa il iei la plimbare sa ii cumperi un scaun special pentru masina. Acesta nu este folositor numai la drum lung sau in vacante, ci si la primbarile scurte.
Ceea ce trebuie sa stii este ca exista scaune pentru copii de diferite varste, create special si putand rezista la o anumita greutate a corpului. Pe masura ce micutul tau creste va fi nevoie sa ii schimbi si scaunul pentru masina. Inainte de a cumpara un astfel de scaun pentru bebe, trebuie sa te asiguri ca i se potriveste micutului tau, masinii tale si ca este intr-o stare buna de functionare.
Nu trebuie sa arunci banii pe cel mai scump scaun pe care il gasesti in magazin. Trebuie sa fii atenta la nevoile tale. Important este sa nu folosesti niciodata unul defect sau uzat,
Inainte de a pleca la drum, citeste bine instructiunile de folosire si pozitioneaza-l pe bancheta din spate in mijlocul acesteia. Asa, te vei asigura ca cel mic va calatori in siguranta alaturi de tine.

Citeste si:  Alimentatia in timpul alaptatului

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.